Защо красивите мъже избират грознички жени

3904
Защо красивите мъже избират грознички жени
Снимка: iStock

На всеки един от нас поне му се е случвало веднъж да срещне двойка, в която мъжът е по-красив от своята половинка. Естествено си задаваме въпросът защо това е така и тук думата имат психолозите.

Ако една жена не е красива в очите на другите, то в очите на мъжа тя е истинска богиня. Той си мисли, че всички се обръщат след тях, просто защото му завиждат за тази красавица. Честно образът за перфектната жена идва още от детството и се слива с този на майката, която е била брюнетка, например. Затова той подсъзнателно си търси именно жена, която да прилича на майка му.

Жените са много по-склонни да се впуснат в брак от мъжете, тъй като те се водят от психоемоционалния фон. При него важна роля играят отношенията, разбирателството и достигането до общи решения. Жената е ядрото на семейството и затова мъжът избира такава, каквато е майка му. Той ще избере хладна жена, защото в нейната компания ще е сигурен, а и ще играе ролята на горещото момче.

Жените от своя страна се комплексират още от детството. Това може да бъде от майката, която казва на дъщеря си, че има крив нос или пък къси крака. Следователно, една такава жена няма как да се чувства уверена до красив мъж, но пък тя не може да види как той я вижда в своите очи.

Как да се борим с неувереността?

Една жена може да окаже въздействие върху мъжете, само като има правилната преценка върху себе си. Ако тя не е уверена в себе си, може да е много красива, но това ще проличи в нейната походка, поведение и следователно в сексуалността, която излъчва.

Има и една успешна тактика за това. Ако се намирате на място, което не е по ваш вкус и всички ви се струват по-добри, то просто наденете маската и отиграйте тази роля. Ако една жена се мисли за по-лоша от мъжа до себе си, то трябва да се пребори с комплексите си и да започне да се харесва. Това не става за ден и обикновено има нужда и от намесата на психолог.

Важно е да се харесвате и да пренесете това чувство към околните. Казвайте си, че сте красива, уверена, секси. Правете го всеки път, когато се погледнете в огледалото и се дръжте точно по този начин. Поставете си и цели. Красотата не е само външност, но и образование, интелигентност и качества.

Внимавайте обаче и да не се приемете твърде насериозно, защото това е отблъскващо. Когато един мъж ви е опознал и е с вас, той се чувства добре в компанията ви. Не е нужно да се правите на нещо, което не сте, защото само ще го отблъснете.

5 мъжки капана, в които жените често попадат

Когато са влюбени, повечето жени не разсъждават трезво, но в по-късен етап осъзнават, че сами са създали илюзии, в които вярват сляпо. ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какви са основните разлики между Северния и Южния полюс

Коя е най-малката държава в Африка

Кой е най-големият полуостров в света?

Предупредиха потребителите на електрически велосипеди за опасности при зареждане

eMAG пуска Hair & Makeup Shop с над 60 000 продукта и асистент за пазаруване за клиенти

Кои великденски ястия са задължителни за празничната трапеза?

Носил го е най-богатият на борда на Титаник: Продадоха златен часовник с история (ВИДЕО)

Ягодите - дразнят ли стомаха или не?

Къде се намира международното летище „Бен Гурион“?

Как да изберем перфектното агнешко месо

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com