Защо мъжете не се обвързват? Причина спрямо зодията

4768
Защо мъжете не се обвързват? Причина спрямо зодията
Снимка: Unsplash

Нека видим какви са пречките пред отделните мъже от всяка зодия, за да не се обвържат. Всяка от тях изглежда логична в дадената ситуация, но като цяло може добре да ги разберете: 

ОВЕН 

Страхува се, че никога няма да порасне. Той има много идеи за неща, които иска да направи и постигне, но това, че са твърде много му пречи. Той трябва да намали нещата, за да може да се съсредоточи върху едно нещо в даден момент, вместо да има цялата тази неистова енергия, която да го кара да прескача от партньор на партньор.

ТЕЛЕЦ 

Страхува се, че ако не отстоява позициите си през цялото време, хората ще го разиграват. Ето защо той е толкова упорит и няма да даде на никого и сантиметър компромис. Той трябва да разбере, че неговата твърдост е в ущърб на самия него и че всъщност това е, което го кара да се застоява и да не върви напред. Той трябва да се довери на инстинктите си за хората, тъй като през повечето време е прав, че те са надеждни и подкрепящи, а не се опитват да го прецакат.

БЛИЗНАЦИ 

Страхува се, че е заблудил всички и че ако се загледат допълнително, ще видят, че той е просто говори едни красиви приказки, без да ги подкрепя с намерения. Трябва да се довери, че е достатъчен и че в крайна сметка той е наистина добър човек и някой, който дава най-доброто от хората и може да даде любов в живота им.

РАК 

Той се страхува, че никога нищо няма да се получи и че никой никога не е такъв, какъвто изглежда. Да, той може да бъде малко песимист, но това е просто, защото той обикновено е този, който е по-влюбен във връзката, отколкото партньорът им. Той се опитва да се оправи срещу следващата (неизбежна) романтична трагедия, която му предстои.

ЛЪВ

Той се страхува, че никога няма да си изиска дължимото. Липсата на внимание е като смъртта за Лъв и колкото и да получават, те все още жадуват за повече. Той може да бъде фокус на цяла стая и пак би си помислил, че партньорът му не му обръща достатъчно внимание. Той трябва да се отпусне; всички са очаровани от него и той обикновено постига всичко, което преследва.

ДЕВА 

Той се страхува, че никога няма да се справи както трябва - никога няма да реши загадката, да бъде човекът, който е предназначен, или да се чувства комфортно, където и да се намира. Той иска да бъде перфектен, но той се чувства така, сякаш винаги нещо не му достига. Той наистина трябва да намали очакванията си към другите и себе си и да знае, че в несъвършенството има красота.

ВЕЗНИ 

Той е ужасен от вземането на грешно решение и последствията, които могат да произтичат от него. Не обича да чувства, че нещо, което прави, може да повлияе на другите по неблагоприятен начин. Не може да понесе натиска. Той не иска да изглежда слаб, за да решава нещата, но желае някой друг да го направи.

СКОРПИОН 

3-те зодии, които имат СТРАХ от обвързване

Любовта не е проста игра, в нея не важат правила и няма един и същи начин, по който всички действат и всички я усещат. Има хора, които ...

Тайният му страх е, че някой от близките му ще го предаде. Знам, че звучи много драматично като опера или епизод от „Игра на тронове“, но Скорпионите са драматични хора. Или сте с него, или сте срещу него и няма средно положение. Ако съжалявате, че сте го предали, запазете извиненията си за себе си, защото той не прави прошка.

СТРЕЛЕЦ 

Той се страхува да не бъде вързан. Стрелецът е един от зодиите, който няма да се ангажира с никакви отношения. Той трябва да може да обикаля света, както пожелае, и се страхува, че никога няма да намери партньор, който да е отдаден на приключенията като него. Той не осъзнава, че обвързването с някого или нещо не стеснява живота ви, а го разширява.

Козирог 

Тайният му страх е, че не е инвестирал и не е прибрал достатъчно пари и че един ден ще се окаже във финансова криза. Да има силна финансова основа и да спестява пари е много важно за него, така че мисълта да няма достатъчно пари или да губи пари плаши глупости от него.

Кои мъже най-много се страхуват от обвързване според зодията

В живота на всяка жена има поне един мъж, който сякаш е избягал от нея като дявол от тамян. Предпоставката за това може да се търси и о...

ВОДОЛЕЙ 

Тайният му страх е, че е подценяван. Непрекъснато работи и измисля нови идеи, но не е сигурен, че получава цялата оценка и подкрепа, които заслужава. Той не смята, че трябва да е този, който посочва всичко, което прави. Очевидно е, че той е гений, така че къде е цялото признание и похвала?

РИБИ 

Той се страхува, че никога няма да може да се свърже истински с партньора си. Тъй като има уникален начин да гледа на света, той се страхува, че по някакъв начин винаги ще бъде аутсайдер и никога няма да се впише истински. Той е много креативен и въображаем, но се страхува, че ще остане неразбран.

Източник: yourtango.com.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Кой бесарабски българин става цели 5 пъти министър-председател на България

Диета за болен стомах: какво, как и кога можете да ядете

4 причини, поради които Скорпионът управлява зодиакалния кръг

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

С какво се храни лисицата?
С какво се храни лисицата?

Въпреки че лисицата е хищник, нейното меню е твърде богато, като е разнообразено и с растителни съставки. Разбира се, в основата му, така или иначе,...