Защо понякога ушите ни сякаш горят?

4079
Защо понякога ушите ни сякаш горят?
Снимка: iStock

В света на суеверията и вярванията има много интересни традиции, включително знаци, свързани с човешкото тяло. Един от тези признаци е усещане за топлина в ушите. Ето какво е истинското значение на знака, защо ушите ви буквално горят.

Защо ушите ми горят и сърбят?

Една от често срещаните интерпретации на горящи уши е знак от висши сили. Ако някое от ушите ви сякаш гори, това значи, че някой иска да се срещне с вас, да поговори или да направи интересно предложение, на което не можете да откажете. Този знак носи добра поличба, показваща възможността за важно и интересно събитие в живота ви.

Този знак обаче има и отрицателна страна. Ако топлината в ушите се засили, това може да предвещава среща с човек от миналото. Също така, изгарянето на ушите може да бъде предупреждение за възможни кавги или конфликти в бъдеще. Затова, когато ушите ви горят, трябва да сте нащрек и да сте готови за промени във връзката си.

Защо ушите ни „горят“?

Защо горят ушите на неомъжените момичета?

За неженените момичета горящите уши могат да имат специално значение. Ако нямате партньор, но ушите ви горят, значи имате таен обожател. Този мистериозен човек се готви да ви покани на среща или да изрази чувствата си. Така горящите уши показват предстоящо романтично събитие в живота ви.

Лявото ухо

Според народните поверия горящото ляво ухо предупреждава за клюки и разговори зад гърба ви. Вероятно ви обсъждат и може би пробват да ви клеветят.

Езотериците също вярват, че лявата страна на тялото е свързана с женската енергия, така че горещото ляво ухо може да показва проблеми в отношенията с мъжете. Усещането за лека топлина в ухото може да означава незначителни разговори, докато силната и продължителна топлина може да е свързана със завист и опити да съсипят живота ви.

Ако имате пищене в ушите - какво гласи суеверието?

Дясното ухо

За разлика от лявата страна, горящото дясно ухо, според общоприетото вярване, обещава приятни промени в живота. Ако дясното ви ухо гори, това може да означава бъдещи похвални думи и положителни дискусии към вас. Не ви се карат, а напротив, хвалят и обсъждат с възхищение. Този знак може да предвещава възможности за кариера, пътуване, любов и щастие в отношенията.

Полезен съвет

Ако искате да разберете кой точно говори за вас, използвайте прост метод: прегледайте наум имената на хора, които познавате. Споменатото име, при което топлината в ухото изчезва, принадлежи на човека, който ви споменава в разговор. Този метод може да ви помогне да разберете кои хора, които познавате, имат специален интерес към вашата личност в момента.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Много мъдра притча за майката, която съсипала сина си с грижите си

Страстната седмица започна: Много силна молитва към нашия Ангел Пазител

Топ 4 на най-грубите женски зодии

Топ 5 на зодиите, които лъжат най-много

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 април /валутен калкулатор/

Да си нямате работа с тях: Топ 5 на най-проблемните зодии

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 април /валутен калкулатор/

Родени с късмет: На тези зодии всичко им се случва с лекота

Какво е истинското име на Марк Твен

Научете най-щастливия ден за всяка зодия от седмицата, 29 април - 5 май

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com