Защо съществуват призраци?

2987
Защо съществуват призраци?
Снимка: Pixabay

Хората задават този въпрос много по-рядко от въпроса от какво се нуждаят призраците и неземните същества.

Има много видеа с паранормални явления – включително и такива с призраци. Няма съмнение, че те съществуват. Единственият въпрос е защо призраците са с нас, а не там, където трябва да бъдат.

Какво е призрак?

Това е душата на човек, който е бил жив. В момента е мъртъв, но душата му е останала на Земята. Това не трябва да е така, защото душата след смъртта, според всички религиозни канони, трябва да отиде в ада или рая.

Освен това според кармичните теории, душата трябва да напусне Земята и да премине в друга реалност. Там висшите сили определят дали душата има право да остане на небето и да не започне нов живот. Ако през живота е имала твърде много лоши дела, душата веднага се връща в света на живите в ново въплъщение.

Понякога се случва духът на човек да не отива никъде..

Зловещи и завладяващи: Древни градове призраци

Души, които са лишени от почивка

Казват, че най-често призраци са хора, преживели нещо ужасно на Земята. Те са станали жертва на жестокост или през живота си не са успели да решат някакъв важен за тях проблем. Затова са привързани към човек или място, в което продължават да търсят отговори на въпроси и начини за решаване на проблема, въпреки че самите те не го разбират. Важно е да знаете, че такива призраци не са в съзнание.

Призовани души

В нашия свят все още има доста черни магьосници и вещици, които лесно могат да извикат душата на починал човек, за да си помогнат. За съжаление, не винаги тези хора успяват да върнат душата там, откъдето е дошла. В резултат на това духът остава да се скита по Земята или остава на мястото, където е бил призован. Те несъзнателно търсят нещо или някого, опитвайки се по някакъв начин да взаимодействат с обектите на околната среда.

Призраци се появяват и заради сеанси. Ако погрешно затворите канала за комуникация с другия свят, тогава много души, мирни и зли, могат да „пропълзят“ в нашия свят. Ето защо неволно призовани същества по време на ритуали могат да наводнят домове, училища и болници.

5 зодии, които вярват в призраци

Проклети души

Това е друг подвид призраци, който е изключително разпространен. Такива хора били прокълнати през живота си, така че след смъртта душата им била оставена да се труди и да търси убежище на Земята. Такива души често остават с частица съзнание.

Езотеричните експерти смятат, че призраците виждат този свят по по-различен начин, отколкото ние го виждаме. При тях всичко е като в мъгла, всичко сякаш е забавено. Те не могат да се свържат с нас, но понякога наистина искат. За тях животът е като безкраен сън, части от който може и да не помнят. Ето защо призраците правят едно и също нещо всеки ден или всяка нощ. Ако духът се свърже с вас и говори, тогава следващия път той няма да ви помни.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 6 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 6 май /валутен калкулатор/

Как сe приготвя традиционната питка за Гергьовден?

На кои държави е покровител Свети Георги?

Внимание: Тези хора не трябва да ядат домати

Диетолог: 4 храни, на които трябва да кажете "НЕ"

Как да игнорираме хората, които ни дразнят?

Кои позиции за спане са препоръчителни за гръбначния стълб?

Тези знаци на лицето ни са показатели за здравето

Великден 2024 - какво НЕ трябва да се прави

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com