Злато или сребро: Как да изберем брачни халки за щастлив брак?

4107
Злато или сребро: Как да изберем брачни халки за щастлив брак?
Снимка: Pexels / Pixabay

Неправилно подбраните пръстени могат да развалят съдбата - твърдят експерти.

Първо, постарайте се брачните халки да са с гладка повърхност, без камъчета и гравиране. Това е символ, че семейният живот ще бъде равен, гладък, без падания и без препятствия.

Ако много искате камъче, можете да погледнете годежните пръстени. По тях са разрешени допълнителни декорации. Можете да помислите за диамантен пръстен или такъв с перли, изумруди и рубини. Булките с такива бижута ще бъдат чувствени, мъдри, секси и ще привличат богатство и изобилие.

Съществува невероятна традиция брачните халки да се предават от поколение на поколение. Но младоженците, преди да приемат такива предложения, да разберат дали тези, които са ги използвали, са живели дълъг, щастлив, задоволителен живот в любов и грижа. В противен случай просто ще си навлечете ненужни проблеми.

6 причини, поради които брачните халки са по-важни, отколкото предполагате

Халките не трябва да се дават на никого за пробване. Особено трябва да се пазите от тези, които имат проблеми в личния живот. Халките да са комплект, купени в същия ден и по едно и също време.

При избора на халки е важно да се разбере, че това не е просто бижу, а истински магически обред. В крайна сметка, размяната на пръстени предполага сливането на две енергии и образуването на един организъм, наречен „семейство“.

Правило номер едно. Желателно е пръстените да са еднакви. Това ще балансира енергиите и няма да прави пристрастия в една или друга посока, така всички в семейството ще бъдат равни.

Брачните халки не трябва да съдържат шарки и надписи. Равният пръстен символизира силата на слънцето и равномерната, красива съдба. Ако нещо е написано върху него, тогава по този начин правим съдбата непредсказуема. В допълнение, основният метал, който е покровителстван от слънцето, е златото. Затова е важно брачните халки да са от злато.

Не носете брачната халка повече от 5 години – причината ще ви изненада

Бялото злато има най-голяма мощност, следвано от жълтото и на трето място от червеното. Всичко зависи от вашите възможности, но от гледна точка на магията бялото злато обещава дълъг и щастлив семеен живот.

Съществува лайфхак за тези, които искат да подобрят тази или онази област от семейния живот - това е използването на магически камъни в пръстена на булката. Така например диамантът дава неразрушима сила на вашия съюз и е отражение на вашата лоялност и твърдостта на вашия избор. Такива съюзи, като правило, са много дълги. В случай, че искате семейството ви да е силно и материалният ви успех да е огромен, използвайте изумруд.

Никога не използвайте чужди брачни халки, защото те поглъщат енергията на собственика си. Не използвайте наследствени вещи и антични бижута. Никога не знаете дали върху тях няма проклятия, не показвайте пръстените на никого преди брака.

Експерт съветва да се носят сребърни пръстени от двойки, които искат да имат дълбока връзка помежду си. Среброто е покровителствано от луната, която е един от най-мощните светци в магията. Пръстенът със своята сила ще ви позволи да се ровите в душата на другия и да откриете това, което другите хора не могат да направят.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Никога не се разделяйте: 3 знака, че любовта ви ще преживее всички изпитания

Как да останат зеленолистните зеленчуци в хладилника свежи за една седмица?

Какво ще се случи с тялото, ако ядете скара 4 дни подред?

Какво се случва, ако натъркате бананови кори по лицето си?

4 зодии, които са благословени с най-креативните умове

За да продължите напред: 4 начина да спрете да мислите за бившия

Само тези зодии знаят как да пазят тайна

10 работни метода да накарате котка и куче да пият вода, ако не искат

Какви са основните разлики между Северния и Южния полюс

Коя е най-малката държава в Африка

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com