Змия ухапа фермер право в половия член

22320
Змия ухапа фермер право в половия член

Индийски фермер едва не се разделил с живота си, след като решил да облекчи естествените си потребности на полето. Намираща се наблизо змия ухапала мъжа директно по мъжкото му достойнство.

46-годишният фермер решил да облекчи пикочния си мехур на нивата, но след няколко секунди се превил на две и паднал на земята със страшни викове. Оказало се, че на земята до мъжа имало змия, която възприела действията на фермера като заплаха. Змията скочила и го ухапала по пениса.

Ухапан от отровна змия австралиец седнал да си пие биричка

Ето на това му се казва оптимистичен човек. Род Съмървил от Куинсланд бил ухапан от жълтоглава камшичеста змия, която се била промък...

Три часа по-късно нещастният човек бил откаран в спешното отделение на град Шринагар в северния щат Джаму и Кашмир.

Фермерът получил противозмийски серум и състоянието му започнало да се стабилизира. Но половият му член бил отекъл силно и се покрил с мехури, от които се процежда течност.

Подробностите на историята се разказват в сп. New England Journal of Medicine. Ухапалата мъжа змия се смята за силно отровна. Три дни след началото на лечението кръвта на мъжа започнала да се нормализира и той бил изписан от болницата.

Отокът на половия му член спаднал 4 дни след изписването, но му останали черни следи от ухапването. Те били предизвикани от това, че змийската отрова предизвикала некроза – умъртвяване и гибелта на тъканите на мястото на ухапването. След седмица прегледът показал, че мъжът вече е съвсем здрав.

Змия се самоуби

Змия се самоуби в австралийския град Ърлвил.Мъртва и впила зъби в тялото си - така намерил змията Мат Хейгън, ловец на змии, когато бил...

Тази новина последвала скоро след като учени алармираха за изчерпването на запасите с противозмийски серум, което поставя живота на хиляди хора в опасност.

"Лекари без граници" твърдят, че наличните запаси от препарата Fav-Afrique, произвеждан от фармацевтичната компания Sanofi Pasteur, ще стигнат едва до юни следващата година. Компанията престанала да произвежда серума миналата година и оттогава пускала само ваксина срещу бяс.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com