Знаците, които деликатно ви показват, че в най-скоро време ще имате много пари

2780
Знаците, които деликатно ви показват, че в най-скоро време ще имате много пари
Снимка: iStock

За някои хора Законът за привличането звучи като измислена и налудничава практика, но всъщност това е реален вселенски закон. Според експерти в областта положителните мисли наистина носят положителни явления и обратното. Силата на мисълта е най-важният инструмент, когато стана въпрос за Закона за привличането. Ние привличаме енергията, която е около нас, както положителната, така и отрицателната. Ако искате да привлечете пари в живота си и да си създадете изобилие, то трябва да промените начина си на мислене и да насочите мислите си в тази посока. 

Вижте кои са знаците, които Вселената ви дава, че парите ще се насочат към вас и вашия портфейл в най-скоро време:

Около вас често има насекоми

Повечето хора имат фобия от буболечки, особено жените. В някои култури обаче всички видове летящи и пълзящи насекоми като паяци, нощни пеперуди, щурци и т.н. са считани за предвестници на късмета. Затова, ако ви полази някое насекомо, не изпадайте в паника, а се зарадвайте, че в най-скоро време в живота ви ще има просперитет.

Зодиите финикийци - парите са влюбени в тях

Имате пълна касичка с монети

Според Фъншуй – древно китайско изкуство за поставяне и създаване на хармонична среда, съхраняването и събирането на монети в касичка, която е сложена на видимо място, може да ви донесе финансово изобилие в бъдеще.

Бременна сте

Според древна китайска мъдрост бременните жени носят късмет. В Китай, ако отидете на казино и сте видимо бременна, никой няма да залага срещу вас, защото ще се страхува от загуба. Даже е възможно някой играч да ви помоли да седнете до него, защото вярва, че ще му донесете късмет.

Навсякъде виждате числото 8

Няма да има ефект, ако търсите числото нарочно, но определено е знак, ако го виждате навсякъде неволно – в магазина, на табелка на улицата, в телефонен номер, номер на автобус и т.н. На мандарин и кантонски тази цифра се счита за омоним на “късмет”. Думата за числото 8 на китайски звучи доста сходно с думата за богатство. Като симетрична фигура цифрата се приема като знак за баланс и вътрешен мир. Нейното удвояване, например 88, е с още по-положително значение и носи “двойно щастие”. Неслучайно Олимпийските игри в Пекин започнаха в 08.08 часа на 08/08/2008.

Често хвърляте монети във вода

Смята се, че този ритуал се е зародил в Древна Гърция. Жителите на Атина хвърляли монети в кладенци с вода, за да ги предпазят от пресъхване. Смята се, че това им е донесло късмет и тази тяхна традиция се е утвърдила на повечето места по света. Един от най-известните фонтани, където хората хвърлят монети, е Ди Треви в Рим. Съветваме ви всеки път, когато хвърлите монета във фонтан, река, кладенец и т.н., да си пожелаете нещо от сърце. Гарантираме ви, че ще се сбъдне!

Коя зодия има най-голям шанс за ненормално голямо богатство?

Често някоя птица ви “бомбардира”

Доста птици се облекчават по време на полет и така случайно уцелват коли и хора. Най-често това става, когато човек седи на пейка в парка, където прелитат доста птици. Когато това ви се случи, не се ядосвайте, че дрехата ви е изцапана, а го приемете като знак за хубави неща, които тепърва ще ви се случат.

Дават ви пари в щастлив за вас ден

Според фън шуй, ако в ден, когато има пълнолуние или новолуние, някой ви направи неочакван подарък, или ви даде пари, много скоро ще забогатеете. Същото важи и ако се случи в специален за вас ден.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com