Знаците, които ще имат голям късмет през март според китайския хороскоп

59565
Знаците, които ще имат голям късмет през март според китайския хороскоп
Снимка: iStock

През март периодът на тотална липса на късмет ще свърши за много представители на зодиакалния кръг в китайския зодиак. Само някои от тях обаче чакат истинският късметлийски период. Китайските астролози уверено посочиха годините на раждане на онези, които ще бъдат богати и проспериращи през  март.

1. Плъх

1960, 1972, 1984, 1996, 2008 г.

Интелигентните плъхове често мислят за неща, които другите лекомислено пренебрегват. През последните месеци те не са имали особен късмет, но през март щастливата звезда най-после ще се усмихне на представителите на този знак. Ситуацията ще е коренно различна, особено във финансовия сектор: очакват се големи печалби и нов източник на доходи. Астролозите ви съветват да инвестирате в различни проекти - в бъдеще всички те ще донесат желания резултат.

2. Бик

1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009 г.

Откровеният, сериозен и отговорен бик се отнася съвестно към нещата, които прави и старателно се грижи за близките си. От следващия месец богатството му ще расте, особено чрез упорита работа. В кариерата всичко ще върви по най-добрия възможен начин, издигането нагоре по кариерната стълбица е напълно възможно, споделят астролозите.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Половин милион лева за добър старт на 2022 г

3. Куче

1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006 г.

Кучето също работи усилено, щедро е към приятелите си и винаги е готово да помогне. Те  предпочитат да страдат сами, отколкото да оставят близките си да страдат. През март за Кучетата ще дойде истински период от късмет: освен факта, че ще можете да правите това, което винаги сте искали да направите, ще можете да спечелите достатъчно пари, за да разрешите натрупалите се проблеми.

По-рано китайски астролози заявиха, че периодът до края на февруари ще бъде успешен за тримата представители на зодиакалния кръг. Те ще могат да си отдъхнат финансово и да постигнат висоти в кариерата и да подобрят личния си живот, а именно:

Заек

Източният хороскоп предрича голям късмет за няколко зодии през 2022 г.

Синият воден Тигър, който е на практика символ на настъпващата 2022 г., ще заеме достойното си място едва на 1 февруари. Той ще премахн...

1951, 1963, 1975, 1987, 1999 г.

Желанието да забогатеят и да получат обществено признание е изключително силно. До края на февруари късметът ще бъде най-добър към тях. Тези, които се възползват от новите шансове, ще могат значително да забогатеят и да подобрят личния си живот. Когато сключвате важни сделки и общувате с влиятелни хора, трябва да се вслушвате в аргументите на разума.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Тръпка за Злато - игра с 5 милиона награден фонд

Петел

1957, 1969, 1981, 1993, 2005 г.

Цветът, който ще ни донесе късмет през 2022 година

Всяка година е подвластна на определено животно-покровител от китайския хороскоп и на определен елемент. Въз основа на тези два фактора...

Съдбата е отворила врати за Петлите. Късметът ще ги придружава на всяка крачка. Ако не пропуснете шансовете, които съдбата ще предостави, ще можете да постигнете впечатляващи резултати не само в кариерата си, но и в други области на живота, смятат астролозите.

Змия

1953, 1965, 1977, 1989, 2001 г.

Напоследък Змиите преживяха не най-добрия период в живота си. До края на февруари ситуацията ще е коренно различна. Особено късмет във финансовите въпроси: възможни са неочаквани печалби и нов източник на доходи. Ако Змиите успеят да се възползват от възможностите, които се отварят, много щастливи събития ще ги очакват напред.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Как се превръщат 22 лева в близо 40 хиляди

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това

Притча за огромния смисъл на трудностите в живота ни

Стихотворение за 24 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 24 април 2024

Таро хороскоп за 24 април 2024

Днес тези три зодии отварят нова страница в живота си

Ето какво трябва да знае всеки стопанин на куче: Могат ли кучетата да ядат домати

Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това
Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това

Листата от маруля са перфектна добавка към много ястия, салати и сандвичи. Единственият недостатък е, че салатата може да загуби своята свежест...