Зодиите, за които есента ще бъде много ТРУДЕН период от време

11522
Зодиите, за които есента ще бъде много ТРУДЕН период от време
Снимка: iStock

Докато есента ще бъде изключително благоприятна за някои зодиакални знаци, други направо няма да знаят къде се намират и с каквото и да се захванат, няма да им спори.

Причината за това е, че има много силно влияние от страна на планетата Сатурн и последствията ще бъдат усетени особено силно от представителите на няколко зодии, които са родени на определени дати.

Става въпрос за Девите, които са родени между 23 и 27 август, Близнаците, родени между 21 и 25 май, Рибите, родени между 19 и 23 февруари, Стрелците, родени между 23 и 27 ноември.

Влиянието на планетата Сатурн ще се усети под формата на определен обем товар, който ще се стовари с гръм и трясък върху плещите на гореизброените зодии, родени в тези периоди от време. Ще се появи огромно вътрешно напрежение, най-вероятно ще възникнат проблеми със самочувствието, усещане, че всички са срещу тях и трябва някак си да се справят с тези проблеми.

В Сряда: Кои зодии сами ще отворят кутията на Пандора?

Добрата новина е, че стига да знае как, всеки може да се справи и да възползва дори от най-напрегнатите астрологични влияния и да измъкне ползи от тези моменти. Гореизброените зодиакални знаци не бива да се отчайват, а по-скоро да опитат да проявят максимална дисциплина и да подредят живота си така, че всичко да им върви по предварително съставен план.

Опитайте се да бъдете трудолюбиви и да не забравяте, че всеки проблем може да бъде решен, а всяко препятствие да бъде преодоляно. Поставете си амбициозни цели и смело правете всичко по силите си, за да ги постигнете. Възможно е да ви се струва трудно това да стане и че нямате достатъчно сили, но се опитайте да стиснете зъби и да не се отказвате!

Ако спортувате, съветваме ви да добавите към тренировките си статични натоварвания, които ще ви заредят с допълнително количество енергия.

Също така е добре да започнете да практикувате аскетизъм – откажете се от всичко, което не ви е нужно, което ви е безполезно и насочете натрупаните в аскетизма сили за постигане на амбициозните цели, които сте си поставили.

Какво всъщност представлява аскетизмът ?

Това е жизнен стил или философско убеждение, което се характеризира с отказ от материалните удоволствия и комфорт в името на духовното или религиозно развитие. Хората, които го практикуват, се отказват от светски удоволствия, блага и разкош в търсене на по-висши духовни или религиозни цели.

През есента тези 3 зодии ще имат повече пари, отколкото могат да похарчат

Аскетизмът може да бъде свързан с различни религиозни или духовни традиции, включително християнство, ислям, хиндуизъм, будизъм и др. Практикуващите аскетизъм могат да се откажат от излишната храна, удобства, облекло, любовни връзки, богатство и други материални неща. Те често практикуват пост, медитация, молитва и други духовни упражнения, като целта е постигане на духовно прозрение, просветление или близост с божественото.

Аскетизмът може да бъде временен, като например период на пост или аскетична практика в определени религиозни празници, или да бъде постоянен начин на живот за религиозни мъдреци, монаси или аскети. В различни култури и религиозни традиции аскетите се уважават за тяхната посветеност и самоотверженост в търсене на духовност и вътрешен мир.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Пречи ли голямата разлика във възрастта във връзката?

Объркват всички: Най-трудните за разбиране зодии

Мит ли е влюбването от пръв поглед?

В коя европейска държава се намира Валония

Може ли да бъдете приятели с бившия си

4 начина да накарате мъжа Скорпион да бъде обсебен от вас

Ползите и вредите от газираната вода - можете ли да я пиете всеки ден

Желязната лейди: 4 начина да спечелите сърцето на жената Скорпион

Как да балансирате между връзката с партньора и приятелите си

Ново начало: Как да смените професията, ако сте на 30, 40 или 50 години

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Пречи ли голямата разлика във възрастта във връзката?
Пречи ли голямата разлика във възрастта във връзката?

Какво да направите, ако приятелят ви е достатъчно голям, но може да ви бъде баща? Приятели и роднини те гледат накриво, защото гаджето ти е по-близо...