Звезден стилист: Кои слънчеви очила подхождат на вашия зодиакален знак?

4327
Звезден стилист: Кои слънчеви очила подхождат на вашия зодиакален знак?
Снимка: iStock

Не може да се отрече, че астрологията става все по-неразделна част от живота ни. Така че изборът на аксесоари за това лято може да се направи, като се фокусирате върху хороскопа и модните тенденции!

Овен

Всеки знае за импулсивността на типичния Овен. Ярка и смела рамка ще подхожда на ярки и независими хора. Тук важи правилото, колкото по-забележим е аксесоарът, толкова по-добре!

Телец

Креативните и знаещи в красивия Телец ще харесат холивудската класика - заоблена версия на формата "котешко око". Монолитните лещи ще „съдейства“ за подчертаване на решителност и постоянство!

Седмичен хороскоп за 27 юни – 3 юли

Близнаци

Весели и общителни на Близнаците ще подхождат на очила с правилна геометрия. Умопомрачителни сини огледални лещи като олицетворение на елемента Близнаци - въздух!

Рак

Чувствителните и благородни Раци ще харесат очила със сиви преливащи се лещи. Такъв аксесоар идеално ще допълни мечтаната и женствена визия.

Лъв

Обичайното местообитание на Лъвиците е лукса. И без компромис! А какво е луксът без злато? Задължително за този знак са очилата със златни огледални стъкла.

5-те женски зодии, които са винаги СТИЛНИ и ИЗИСКАНИ

Дева

За девици, за които понятията "практичност" и "универсалност" не са празна фраза, сме избрали класическа форма в безупречно изпълнение. Нищо допълнително! Гениалност в краткостта и простотата.

Везни

Общителен и търсещ хармония във всички Везни, един „игрив“ модел е перфектен. Заострената форма на "котешкото око" ще добави към образа на кокетството и ще настрои чувствата по правилния начин. Страхотна идея за идващото лято.

Скорпион

Никога не знаеш какво се крие под маската на спокойствието на Скорпионите: буря от емоции или тиха светла радост. Класическите авиатори в златна рамка ще подчертаят способността да бъдете на върха във всяка ситуация и при всякакви обстоятелства.

Стрелец

Харизматичните и авантюристични Стрелци винаги са отворени за нови неща. Представителите на този знак обичат да експериментират! Дестинации за пътуване, храна или визия - Стрелецът лесно надхвърля обичайното. Модерните очила се вписват идеално в тази концепция!

Модерен хороскоп: Какъв моден стил подхожда на всяка зодия

Козирог

Целенасочеността и практичността в Козирозите се проследяват във всички сфери на живота. Ясно формулираните цели им позволяват да постигнат това, което искат. Страхотно решение за този знак е да изберете модел със сиви преливащи се лещи.

Водолей

За енергичните и креативни Водолеи са подходящи футуристични модели очила. Именно за тях сме избрали оверсайз очила - най-актуалната тенденция на сезон 2022! Идеални очила за тези, които винаги искат да бъдат на върха на модата!

Риби

Водната стихия ражда истински креативни хора. Така че сред Рибите има голям брой таланти с главна буква и дори гении. За техния изискан вкус сме подбрали рамки с изящен втъкан модел. Нетривиално и много красиво!

Зодиакалният кръг е завършен. И вероятно вече разбрахте, че нашият хороскоп е забавен. Изберете модели очила, които най-хармонично отговарят на вашия тип лице, образ и настроение!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

7 грешки, които често се допускат на първа среща

Всичко, което трябва да знаете за мъжа Телец

За жените над 40 години - тази мода им сваля по някоя друга година

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

10 неочаквани начина да използвате домакинско фолио

20 необичайни начина да използвате парче сапун

Щипка на прозореца? 7 лайфхака, за които може би не знаете

Как да боядисаме яйца за Великден без химия: Начините, за които никога не сте чували

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно