Звездите вещаят проблеми за 5 зодиакални знака в началото на пролетта

26405
Звездите вещаят проблеми за 5 зодиакални знака в началото на пролетта
Снимка: iStock/Guliver

Световноизвестни астролози бяха категорични в предсказанието си, че началото на пролетта ще донесе големи промени на всички от зодиакалния кръг. За някои зодиакални знаци те ще бъдат доста успешни, но други ще трябва да решават редица възникнали проблеми.

Близнаци
Те трябва да слушат тялото си. Според видния астролог продължителните стресови ситуации и преумората осезателно ще ви напомнят за себе си. Активната почивка е единственият начин да превъзмогнете апатията, а срещите с приятели ще ви заредят с оптимизъм за дълго време. Не се оставяйте на течението, защото бездействието ще ви донесе допълнителни проблеми.

5-те най-страстни зодии, които привличат останалите като магнит

Те са интригуващи и завладяващи! Притежават качества като страстност и чувственост. Този подарък от майката природа ги прави доста търс...

Лъв
През март Лъвовете ги чакат много проблеми. На първо място, това се отнася до здравето и личния им живот. Възможни са сериозни проблеми в семейството, както и конфликти с близки и познати, които ще наложат взимането на бързи решения, напомня астрологът.

Дева
В началото на пролетта Девите ще се сблъскат с неразбиране от страна на близки и колеги. Недоброжелатели ще добавят масло към огъня. Те ще се стремят да развалят репутацията ви. Астролозите посъветват да се избягва общуването с непознати хора.

Козирог
Представителите на този знак в началото на пролетта трябва да действат много внимателно. Успехите ще предизвикат завист сред другите, а някои колеги и познати могат да се заинтригуват от това.

Водолей
За Водолеите третият месец от годината ще е време на изпитания. На първо място, проблемите ще се отразят на финансовата сфера – ще е нужно ограничение на разходите, за да задържите баланса добър. В същото време не се предвиждат допълнителни източници на приходи, докато ще се забележи сериозно увеличение на разходите. Астролози препоръчват да не се планират големи покупки през март.
Преди дни астролог сподели, че през февруари 2022 г. представителите на елемента Огън ще бъдат най-успешни. Техните начинания ще бъдат подкрепени от звездите и планетите. Астрологът разкри какво да очакват за знаците на зодиака през третия месец на зимата.

Това са 3-те зодии, на които можете да признаете чувствата си, няма да ви предадат

Да говориш за чувства, не е никак лесно. Като казваме на някого какво чувстваме вътре, рискуваме да отнесем подигравки или критики. За ...

Овните ще усетят голяма умора в края на февруари, но все пак ще успеят да реализират идеите си. Телците пък трябва много да внимават да не се натъкнат на измамници. Ракът най-сетне ще намери време за личния си живот, а Лъвовете ще получат шанс за ново начало в живота си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 1 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 1 май /валутен калкулатор/

Корона на безбрачие: 7 причини, поради които връзката ви завършва с пълно фиаско

Трик, който ще удължи живота на възрастната ви котка

6 неща, които не трябва да купувате, дори и да са на разпродажба

Пречи ли голямата разлика във възрастта във връзката?

Объркват всички: Най-трудните за разбиране зодии

Мит ли е влюбването от пръв поглед?

В коя европейска държава се намира Валония

Може ли да бъдете приятели с бившия си

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com