Звездите за нея – жената Лъв

3299
Звездите за нея – жената Лъв
Снимка: Pexels

Жената Лъв - КЛАСА и ЛУКС!

Тя излъчва царственост, неземна красота и тайна екзотика. Независима и господарка на самата себе си - винаги! Нейна запазена марка - това е гордостта. 

Тази жена може отлично да владее разговорите и обстановката. Във всяка една ситуация отлично знае какво да говори, как да се държи, как да бъде облечена и то без никакъв предварителен план. Много трудно може да я притесните, защото хич не е от групата на по-срамежливите девойки. А знаете ли защо е така? Защото има уникално развит ум и умее прекрасно да го използва.

Независимо от мястото или повода, където може да я видите за първи път, без да преувеличаваме, тя ще изглежда по един - единствен начин...перфектно! 

Звездите за него – мъжът Лъв

Мъжът Лъв винаги е в роля, защото е дяволски привлекателен и с ясното съзнание се възползва от този факт. Както се очаква, той е кралск...

Жената Лъв е жизнерадостна, пълна с енергия и към вея винаги са светлините на прожекторите, защото е създадена именно за това, да бъде център на вниманието, без значение има или няма повод.

Това, което тя иска го постига с лекота, голямо внимание, блясък, изтънчен вкус и стилен лукс. Тя е царица по природа и никак не е случайно, че много пъти е окачествена, като дивата и неопитомена същност на всеизвестният цар Лъв.

Тази царица може да е всичко, което тя поиска. Но никога няма да може да бъде...безлична и посредствена. По рождение е надарена с достолепие и изключителна забележителност. Жената Лъв има такива силно излъчване, че просто ви кара да и се възхищавате. Като се започне от изправената гордо глава, самоуверената тежка походка, и се стигне до силно изразената осанка и ведрата усмивка. Тя дава чувството за неизтощима енергия и топлота.

Отличава се с изключително силен характер, който в абсолютно всеки аспект ще си проличи. Това е екстравагантен тип жена, която не би заложила на голотата въпреки, че в някой случай я включва в общата си визия. Предпочита да акцентира върху своя сексапил. Никога няма да видите дива простота, а в над 80% от случаите стил и класа, където едва ли ще видите на друго място.

Пригладена коса с наситен цвят, повдигната на идеален ток, без никакви оттенъци на всякакви неопределени цветове. Само злато и сребро, никакви и евтини дрънкулки! Шията си ще украси с изящно златно колие и ще го комбинира със фини и тънки златни обици.

3-те зодии, които лесно биха се влюбили в зодия Лъв

Лъвовете са родени лидери. Те са смели, силни и откровени. Те са едни от най-напористите зодии, които не трябва да се стараят твърде мн...

Всеки аксесоар, който може да видите по нея е избран изключително внимателно и ненатрапчиво подчертава нейният сексапил и характер. По-голямата част от представителките на тази зодия имат изразени скули, плътни устни, бадемовидни очи и дълги мигли. Стегнати пищни форми, тънка шия и привлекателните и желани от мъжете извивки по тялото. Всичко друго е поддръжка и природна даденост.

Един ден може да я видите напълно преобразена, като екзотична красива амазонка, а на другия като аристократична царска особа. Дори в обикновеното ежедневие, тя пак не умее да бъде ОБИКНОВЕНА. Тя е една здраво стъпила на земята светска дама. Създадена е за да води светски живот и да комуникира с много хора от най-различни браншове и среди. Способна е да води тежки преговори и да взема точни и бързи решения. Що се отнася до нейните заветни цели, може да си създаде перфектната стратегия за тяхното постигане, защото за неуспеха няма място в живота и.

Жената Лъв никога няма да разчита да някакво решение на въпросите и проблемите. Тя изследва всичко, работи, учи, организира и предвижда всеки детайл около себе си, за да бъде сигурно, че нещата ще се получат както трябва.

Тази разкошна дама има в себе си онова легендарно "Ноу Хау" за всичко. Да, тя обожава разкоша и лукса, но в никакъв случай не чака това да падне даром от небето. Ще направи всичко което е нужно, ще сътвори брилянтен начин как да стане това и в крайна сметка ще получи всичко, което е искала. И всичко това няма как да не бъди възхищение у всеки и съответно завистта на глупаците...

Жената Лъв напълно контролира своите сили, с ръка на господарка направлява собствената си енергия, преодолява с един замах всяка трудност изпречила и се по пътя. Тя ще постигне всичко, благодарение на своята пламенност и постоянство. Тя е Царица!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Лесно боядисване на яйца със салфетки - всеки може да го направи

За какво да внимаваме при варенето на яйца за боядисване

По какво може да се познае прясното агнешко месо

Как се пише: усъвършенстване, усъваршенстване или осъвършенстване?

Какви са тънкостите при печене на козунак, които го правят уникален

Тайната на дълголетието на най-възрастната жена на планетата

Топ 5 оригинални идеи за оформяне на козунаци

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com