Звездите за нея – жената Овен

4818
Звездите за нея – жената Овен
Снимка: iStock/Guliver

С жената от тази зодия човек трябва да бъде винаги изключително внимателен. Невинаги тя може да бъде лесно разбрана. Може да изглежда резервирана, хладна, на моменти апатична и да създава впечатление, че не я интересува силния пол. Това обаче в никакъв случай не означава, че не я интересувате, не се заблуждавайте. Запомнете добре, че отношенията с нея са много особена игра. Още в следващата минута може да се окажете с една очарователна и много темпераментна дама, която при всяко едно положение ще се опита да е доминиращата фигура. Така че имате два варианта - просто да се примирите с нейната взискателност и импулсивност или направо да се откажете от всякакви взаимоотношения с нея. Ако няма да можете да поддържате нейното темпо на светкавично сменящи се настроения, тя с голяма демонстрация ще ви покаже недоволството и.

Винаги трябва да бъдете нащрек с жената Овен. Тя е склонна да взема бързи решения, особено в по-критични ситуации във всяко едно отношение. Трябва да разполагате с огромен запас от енергия, за да успеете да се противопоставите на нейния вечен стремеж за господство. Но ако наистина сте достатъчно силен човек, тя неминуемо ще оцени това и тогава ще разберете, че усилията ви си струват.

Звездите за него – мъжът Овен

Мъжът Овен може да бъде определен като секси и щедър човек, на когото алчността е чужда. Може да бъде остроумен разговорник и страстен ...

В работата си жените от този зодиакален знак се раздават до край. Искат да бъдат винаги перфекционисти, не пропускат всеки един детайл. Когато са на по-висока позиция в дадена компания, непрекъснато изискват от своите подчинени. Работа и пак работа...но не "през пръсти". Останат ли доволни обаче, похвалите а дори и премийте никога не закъсняват.

Жената Овен е земна, предана и никога няма и да си помисли да ви предаде, ако и допадате. Не трябва въобще да изпадате в заблуда, че е лекомислена само защото е динамична и буйна. Много често тя се оказва мислител и идеалист, но не бива да се очаква от нея кой знае каква разумност, душевни терзания или дълги размисли, ако е взела някакво грешно решение. Те не е мнителна, нито пък користна. Ако ви каже "Излез довечера в бара с приятелите си, не съм против", трябва да се знае, че щом това е казала, значи точно това мисли. Обича да приема комплименти за своята фигура, да бъде лъскана, както и комплиментите в секса.

Едва ли жената Овен би прикрила своите сексуални намерения и трябва да знаете, че може да ви изненада по всяко време, особено в тъмнината. В мрака тя става много чувствена, страстна, има безгранични сексуални фантазии, които и се иска да осъществи. Винаги е изключително всеотдайна и много държи нейният партньор да остане доволен. Обича да контролира нещата в леглото.

Жената от тази зодия е изключително ревнива натура, но това е по-скоро от собствената и гордост, отколкото от чувство за собственост. Много е вероятно тя да има многобройни краткотрайни и необвързващи връзки, защото би се чувствала много нещастна, ако няма до себе си мъж. И въпреки това много претенциозно ще избира бащата на своите деца. За да минеш през това сито, трябва да бъдеш...просто ВСИЧКО. Ама наистина всичко! Но ако сте скучни в леглото, това би пренебрегнала макар и трудно, ако прецени че вие сте точния човек, който ще осигури всичко на бъдещите ви деца. Трябва да сте подготвени и за още една малка подробност - ако тя реши да ви причини болка, без значение малка или голяма, то със сигурност ще го направи.

3 професии, които пасват перфектно на зодия ОВЕН

Овните са изключително стойностни хора. Те се раздават не само за приятели и семейство, но и в работата си. Работохолици са и това им л...

Към децата тя постоянно има безброй изисквания и много рядко би им казала "браво". Иска да могат и знаят всичко, иска да бъдат най-добрите от най-добрите. Понякога прекомерно високата и амбиция ги прави тъжни и неразбрани. Та, има ли дете, което да предпочете да си остане само в къщи и да решава задачи например, вместо да излезе навън и да си поиграе с компанията /или да се позабавлява, ако е в по-голяма възраст. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com