Звездите за нея – жената Риби

5728
Звездите за нея – жената Риби
Снимка: iStock/Guliver

Това със сигурност са най-големите мечтателки в зодиака. Въпреки, че има моменти, в които те изглеждат дистанцирани, истината е, че те са много сърдечни създания. Както всички останали представителки в целия зодиак, така и Рибите си имат своите специфики и характеристики, които ги правят напълно необикновени и различни.

Любовта за жените от тази зодия е розова и романтична. Техните мечти са безгранични, особено когато са лудо влюбени. Въпреки това обаче, по-голямата част от тях винаги ще намери някакъв начин да е с трезво съзнание и здраво стъпили на земята, и да подходят много бавно, макар и срамежливо, но внимателно към любовта. От една влюбена жена Риби очаквайте много мистерия и магия.

Най-добрите партньори за мъжете Риби

Стане ли въпрос за романтика и любов, мъжът Риба трудно може да задържи емоциите си. В момента, когато осъзнава че вече е влюбен, той с...

За нея романтиката е като лятна буря. В началото става много горещо, след това следва красивия освежаващ душ, има силни гръмотевици и накрая идва насладата и спокойствието. Когато са в период на сериозна връзка, дамите от тази зодия за безкрайно верни на своите половинки. Когато става дума да се привлече вниманието на силния пол, тяхната аура става много силна и притегляща, но това разбира се е допълнено от тяхната мекота и женственост.

Жените от тази зодия дълго време ще се опитат да се задържат на разстояние, докато преценят и се убедят, че човекът отсреща вече е заинтригуван силно от тях. Трябва да бъдете доста внимателни, защото ако проявите липса на загриженост и уважение, вероятността да отблъснете тези нейни и мили дами е много голяма.

Въпреки неоспоримия факт, че отстрани изглежда така, сякаш жените Риби плуват в своите собствени светове, те винаги имат пълна готовност да помогнат безрезервно на своите близки и приятели. Тъй като са управлявани от водата, има моменти, в които тези жени направо преливат от съпричастност. Те притежават изключителна интуиция.

Жените от зодия Риби са способни винаги да намерят най-подходящия начин, за да могат да ви утешат със някакъв съвет или дори малка изненада. Решаващият характер, който притежават, ги прави изключително гъвкави дори и в най-сложните ситуации. Ето защо техните близки знаят, че на тях могат да разчитат по всяко време. Имат много приятели в различните сфери на живота. Тяхната уникална проницателност има помага много добре да "проникнат" в хората, които срещат на пътя си.

Звездите за него – мъжът Риби

Мъжът Риби е емоционален, страстен, подвижен и...напълно непредсказуем. Разкъсван е постоянно от всякакви вътрешни противоречия, и колк...

Както и други аспекти от живота им, сексът е крайно емоционален въпрос за тези жени. В спалнята се изявяват като чувствени дами, доста често игриви и склонни към изненади, чрез които са способни направо да омагьосат тяхната половинка. 

За тях е лесно и естествено да се отдадат на най-съкровените си любовни мечти и желания. Те изгарят от желанието да се свържат с партньора си както физически, така и емоционално. Водени от това, жените Риби преобразяват секса в едно приказно и необикновено изживяване.

Корпоративния свят в никакъв случай не е тяхната стихия. Те се нуждаят от такова място, където ще могат да дадат пълна свобода и воля на своята космическа креативност. Представителките на зодията най-често се развиват в сферата на рисуването, музиката, всякакъв вид работа свързана със създаване на творчески текстове, в медицината, медиите, фотографията.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се пише: усъвършенстване, усъваршенстване или осъвършенстване?

Какви са тънкостите при печене на козунак, които го правят уникален

Тайната на дълголетието на най-възрастната жена на планетата

Топ 5 оригинални идеи за оформяне на козунаци

Защо Гергьовден е "Ден на храбростта и Българската армия"?

Как правилно се пържат бланширани картофи, така че да са много хрупкави?

Какво може да се използва вместо фолио: 5 варианта за перфектни ястия

Древни скелети, открити във Франция, разкриват убийства в мафиотски стил

Златни правила: как да изберем добро вино в магазин?

Черният шоколад преди лягане не вреди на нощния сън

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com