Звездите за нея – жената Везни

4344
Звездите за нея – жената Везни
Снимка: iStock/Guliver

Тя е страстна, общителна и интересна като личност. Жената, родена под този зодиакален знак, е пъстра като цветовете на дъгата. Много лесно може да очарова всеки мъж, защото има невероятната способност да усеща кога и по какъв начин да включи женските си оръжия. Непрекъснато работи, за да подобри взаимоотношенията с другите и не престава да полага грижи за своята половинка, за неговия емоционален и физически комфорт.

Какво още прави тази жена специална и различна, може да прочете в текста по-долу.

Най-добрите партньори за мъжете Везни

Владетеля на този знак е планетата Венера, а това е причината тези мъже да са най-нежните в целия зодиак. Същността на неговата душа се...

Държи на коректността

Ако искате да имате сериозно взаимоотношения с представителка от зодия Везни, трябва добре да запомните, че тя много държи на коректността. На моменти даже изпада в някаква мания за откровеност и честност, в правенето на компромиси. За нея просто би било немислимо да е самотна или отхвърлена от своя любим човек. Това е една от основните причини доста често тя да страда. Трудно понася подобни неща и понякога ѝ трябва наистина много дълго време, за да може да преодолее случилото се.

Отдадена е на секса

В леглото тази жена винаги ще бъде съблазнителна, изискана, бавна. Когато със своя любим прави любов, освен физически, тя му се отдава и чисто емoционално. Романтичната любовна игра има голямо значение за нея и не бива да се изненадвате, ако ви впечатли с умения, за които едва ли въобще сте подозирали. Жената Везни винаги ще предпочете качеството на един секс, отколкото количеството. 

Тя е упорита

Звездите за него – мъжът Везни

Везните със спорта някак си никак не са съвместими. Сред мъжете представители на тази зодия трудно може да се видят такива с атлетични ...

Когато изпадне, в която трябва да се вземе важно и съдбоносно решение, никога не правете опити да я отстраните жената Везни от това. Ако го направите, трябва да знаете, че вече срещу вас самите ще се изправи личност, с която едва ли ще бъде възможно да спорите, а накрая ще се получи така, че ще се чувствате адски глупаво. За това  най-правилно ще постъпите, ако оставите да върви гладко целия процес по вземането на решения и да не се опитвате да и наложите своето мнение. 

Понякога е твърде нерешителна

Жената от този зодиакален знак гледа на живота от няколко различни страни, има силите да се справи безупречно със всякакви конфликтни ситуации, да бъде идеалният събеседник и слушател, да бъде ценен съветник, да бъде до вас в тежки моменти. Но интересното в случая е, че ако ѝ се наложи да вземе някакво съвсем лесно решение за абсолютно незначителен проблем, тя ще започне дълго да се колебае, а със сигурност това и действа разконцентриращо и объркващо. Странно е, но е факт!

Тя е интелигентна

Тъй като тя иска да види всички неща от всички възможни страни, тази жена ще вложи много енергия и време за да развие себе си като определена личност. С течение на времето постоянно събира ценна информация и знае точно в какъв момент трябва да приложи тази информация. Винаги поддържа изключително ниво на интелигентност и с лекота може да води интересни и вълнуващи разговори с всякакви събеседници.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Какво никога не се прави през Страстната седмица?
Какво никога не се прави през Страстната седмица?

В Църквата думата страст се използва в два случая: когато се говори за неестественото, греховно влечение на душата, например за страстта на пиянството,...