Българска компания бе обявена за ПР Агенция на годината за цял свят на Platinum PR Awards 2019 на PR News

3584
Българска компания бе обявена за ПР Агенция на годината за цял свят на Platinum PR Awards 2019 на PR News
Снимка: SiteMedia Consultancy

SiteMedia Consultancy получи почетни плакети и в категориите PR Team of the Year, CEO of the Year и Community Relations в тазгодишното издание на една от най-престижните световни награди за комуникации в света

SiteMedia Consultancy бе обявена за Агенция на годината от една от най-авторитетните световни медии за комуникации PR News в престижната си класация Platinum PR Awards 2019. Компаниите са оценявани по постигнатите резултати през последната година, реализирани проекти, работа с клиенти, иновативни подходи, възможности за развитие, нестандартни работни решения, цялостно отношение към работния процес и много други постижения. Церемонията по награждаването се състоя на 17 септември в Ню Йорк.

Агенцията получи и почетни плакети в няколко други категории на Platinum PR Awards 2019: PR Team of the Year, CEO of the Year и Community Relations

SiteMedia Consultancy се съревноваваше с агенции и компании като FleishmanHillard, Hill+Knowlton, Burson Cohn Wolfe, Ruder Finn, Weber Shandwick, Edelman, Ketchum, Mastercard, IBM, HP Inc. и много други. Тя е единствената агенция от Източна Европа, спечелила награди на Platinum PR Awards 2019.

„Огромен успех за комуникационната ни общност. Българска ПР агенция да бъде определена за Агенция на годината за целия свят от престижна комуникационна медия като PR News е триумф за целия пазар. Да, ние като комуникационна индустрия сме на световно ниво и името на България се чува на всички комуникационни форуми по всички континенти. По нищо не отстъпваме на гигантите в сферата и на много места дават България за пример. Радвам се, че български екип е сред най-добрите в света. Това престижно класиране е резултат на работата ни, на подхода ни към хората и работния процес, на цялостното развитие на бизнеса. Сам човек нищо не може да направи, само екипната работа постига високи резултати.“, сподели Любомир Аламанов, управляващ партньор на SiteMedia Consultancy и допълни: „Почетният плакет за „CEO of the Year“ е само продължение на екипната ни работа. И на новия модерен начин, по който с екипа сме направили работните процеси. Но повече сме горди с почетния плакет за кампанията на Nivea #daretowowandcare в категорията Community relations. Освен, че кампанията е една от първите, реализирани само с нано-инфлуенсъри в Инстаграм, тя е и прекрасен пример за комуникациите на 21-и век. Можем да се гордеем, че в България правим кампании за Community Branding на световно ниво. Всички успехи на общността ни през последните години показват, че сме на прав път и усилената работа се възнаграждава.“

За Любомир Аламанов

Любомир Аламанов е собственик на SiteMedia Consultancy. В сферата на комуникациите е повече от 20 г. и е ръководил проекти за Lidl, Coca-Cola, HP, Microsoft, Telenor, Загорка, Нестле, Байерсдорф, Сименс и много други. Проектите и кампаниите, в които е участвал, са спечелили повече от 100 български и международни награди. Любомир Аламанов е един от основателите на Българската асоциация на ПР агенциите (БАПРА) и неин председател за 8 последователни години. През 2016 г. е посочен за един от най-влиятелните комуникационни специалисти в сферата на Community Relations. PR News го включи в своя ежегоден списък с професионалисти-иноватори, допринесли изключително за развитието на ПР професията - 50 Game-Changers of PR for 2017, а The Holmes Report го посочи в престижния списък Innovator 25 EMEA 2018. Най-голямата световна организация на ПР-агенции и национални асоциации International Communications Consultancy Organization (ICCO) го номинира за PR Leader of the Year на своите ICCO Global Awards 2018.

За SiteMedia Consultancy

SiteMedia Consultancy (www.sitemedia.bg) е ПР агенция, специализирана в класически и иновативни комуникационни услуги, като Employer Branding, Time Management, Talent Development, Community Branding, Risk Assessment и други. През последната година агенцията разработи успешни комуникационни кампании както за големи международни компании като Lidl, Coca-Cola, HP inc, Майкрософт, Теленор, Загорка, Байерсдорф и други, така и за иновативни стартъп идеи. Офисът на SiteMedia Consultancy се развива като Community&Event център и през 2016 г. спечели награда „Най-креативно офис пространство”. През 2017 г. SiteMedia Consultancy спечели 11 награди, както и второ място като Агенция на годината, на престижните BAPRA Bright Awards, организирани от Българската асоциация на ПР агенциите (БАПРА). PR News определи SiteMedia Consultancy за едно от най-добрите работни места в ПР сферата за целия свят за 2018 г.

За PR News

PR News e издание, което е насочено към комуникационната и маркетинг общност в корпорации, агенции и неправителствени организации. Фокусира се върху изграждането и развиването на уменията на ПР и маркетинг специалисти в областта на социални медии, кризисни комуникации, дигитален ПР, оценка, връзка със служители, медия обучения, корпоративна социална отговорност и копирайтинг чрез ежегодни инициативи като уебинари, конференции, награди, работилници и наръчници. Организацията стартира своя бюлетин преди 70 години и до днес подкрепя развитието на комуникационни и маркетинг специалисти, информирайки ги за последните новини в индустрията.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ИКОНОМИКА:

Официално: Над 1,1 милиарда е печалбата ни от "Турски поток" досега

Енергийният министър заминава за Турция да предоговаря с "Боташ"

Най-големият безмитен магазин в България отвори врати

Повече компании в България смятат да наемат нови служители през летния сезон

ЕЦБ: Очакванията за инфлацията на потребителите в еврозоната вървят надолу

Гвоздейков подписа с поляци за доставка на 7 двуетажни влака

Забрана за рекламата на хазарт мина на първо четене със заявки за бързо приемане

Къде са най-евтини бензинът и дизелът в България: Цените в седмицата 20.04-26.04.24

Евтим Милошев очаква успешен летен сезон

СЗБ: Българските институции най-сетне поставиха туризма като приоритет

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика