Flip вече предлага и ремаркетирани таблети

1120
Flip вече предлага и ремаркетирани таблети
Снимка: Flip

Flip.bg, технологичният стартъп, който насърчава кръговата икономика чрез обновяване на телефони и повторното им предлагане на пазара в отлично състояние, обяви добавянето на нова продуктова категория на платформата. На нея вече са налични и таблети, обновени по най-високите стандарти в индустрията. Устройствата са налични и на трите пазара, на които Flip оперира – България, Румъния и Унгария, – както за крайни, така и за бизнес клиенти.

„Въпросът, който ни задават най-често, още от влизането ни на пазара, беше за въвеждането на нова продуктова категория и сега този момент настъпи. Всички, които искат да направят по-екологичен избор, вече могат да закупят ремаркетирани таблети от Flip. Изчакахме известно време, за да сме сигурни, че можем да гарантираме всички изисквания и условия за проверка и обновяване на устройствата, обезпечавайки същите високи стандарти, с които нашите клиенти са свикнали, когато купуват смартфони. Първата нова продуктова категория, която добавяме, е за таблети, тъй като те са най-близки до телефоните по отношение на софтуер и хардуер“, казва Вера Петрова, управител на Flip.bg.

Таблетите, предлагани от Flip, идват със същите предимства като ремаркетираните им смартфони: те преминават през 67 специализирани теста за проверка на качество на хардуер и софтуер, имат цени до 40% по-ниски в сравнение с новите таблети, 24 месеца гаранция, над 85% здраве на батерията, 30-дневна политика за безплатно връщане, различни опции за плащане, включително на вноски с 0% лихва.

В момента на Flip.bg се предлагат различни модели таблети на Apple, сред които:

iPad mini 6 8.3" (2021) WiFi
iPad 10 (2022) 10,9" WiFi
iPad Pro 3 11.0" (2021) WiFi

„По данни на Statista пазарът на таблети в България за 2022 г. се оценява на 34 милиона евро, като потребителите сменят своите устройства на всеки 4-5 години; затова считаме, че новата ни продуктова категория има потенциал. Стремежът ни е следващата година българите да могат и да продават своите стари таблети на Flip. Работим усилено за това през 2024 г. да добавим още две нови категории ремаркетирани технологични продукти – смарт часовници и лаптопи, – следвайки нашата мисия за насърчаване на по-отговорни потребителски навици, когато става дума за електроника“, добавя Вера Петрова, управител на Flip.bg.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com