Хитови течности за вейп превземат пазара

8422
Хитови течности за вейп превземат пазара
Снимка: Архив

Вейпърите имат нов повод за радост, а именно новите течности за вейп , които предоставят екзотични аромати и вкусове. Ползвателите на електронни цигари със сигурност ще харесат новите предложения, тъй като те носят наслада за душата и приятни мигове. Обикновено става дума за безникотинови вейп течности, които са напълно безвредни и носят само благоуханни миризми. Какви течности можете да откриете и какво представляват те, прочетете в следващите редове.

Вейп течности – класически аромати

Най-популярните течности за вейп в България и не само, са с аромат на плодове. Феновете на електронни цигари могат да закупят безникотинови течности, които ухаят на портокал, череша, ягода, банан и други. Освен плодовите аромати обаче се предлагат и такива с вкус на черен или бял шоколад, като те се радват на много почитатели. Индустрията обаче се разви стремглаво нагоре и се появиха нови предизвикателства за вейпърите, с които ще Ви запознаем по-долу.

Течности за вейп с десертни аромати

Ако не сте опитвали течности за вейп с десертни аромати, то сега можете да го направите, стига да изберете правилния онлайн магазин за вейпъри. На бял свят се показаха доста ексцентрични предложения, сред които течности с аромати на бисквитки, ванилов крем, понички, дъвки, бонбони, кейкове, шоколадови пурички, конфитюри и прочие. Цената на тези течности варира между 5 и 6 лева, а насладата за потребителите е голяма. По този начин освен плодовите вкусове, сега можете да се отдадете на безвредно пушене, което ще ухае на любимите Ви десерти, които обичате да похапвате.

Други интересни вейп течности

Редом до десертните аромати, за които споменахме по-горе, идват и вейп течностите с аромати на кафе или алое вера. Те също са доста търсени на пазара, а цената им ниска и няма да Ви лиши от дневния бюджет. Това обаче е само черешката на тортата, тъй като компаниите – производители на течности и аромати се опитват да привлекат клиенти и с още иновативни хрумвания. Така например, се предлагат течности с леден привкус, както и такива с аромат на пуканки. Общо взето изборът е огромен и със сигурност потребителите ще открият това, което търсят към момента.

Безвредни ли са вейп течностите?

По този въпрос е изписано и изговорено много. Някои специалисти твърдят, че течностите за вейп са вредни, тъй като димът от електронната цигара влиза и уврежда дробовете. Това обаче не точно така, защото възпроизведения пушек и аромата на течността не съдържат канцерогени и в никакъв случай няма да увредят здравето ви. Това обаче не може да се каже за никотиновите течности, защото те наистина биха могли допълнително да увредят органите на пушача.

Разбира се, всеки сам за себе си решава, дали ще се възползва от горе посочените ароматизирани течности. Ние сме длъжни да обясним, че те не носят вреди, нито пък има риск от пристрастяване. Един флакон може да се използва многократно, което пък Ви помага да направите икономия от скъпите и опасни за живота цигари с никотин и катрани. Силно вярваме, че сме успели да Ви дадем информацията, от която се нуждаете и Ви пожелаваме живот без никотин, болести и страдания.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ИКОНОМИКА:

Войната в Украйна пълни джобовете на оръжейната ни промишленост: ВМЗ - Сопот с рекордни приходи

По-евтин Великден прогнозират от BILLA България

България единствена в ЕС не е въвела всички облекчения от глобалния корпоративен данък

Ще има преразглеждане на селскостопанската политика на ЕС, решиха евродепутатите

"Украинската помощ" за земеделци и животновъди: Засега има

Все по-близо до отлагане на пълната либерализация на пазара на ток

С гриф "секретно" и "поверително" са договори с еврофинансиране за 60 млн. лв.

Комисията по туризъм одобри промени за по-лесно наемане на чужди сезонни работници

Бивш социален министър се усъмни дали пенсионерите с минимална пенсия не получават и други доходи

Тристранката обсъжда обезщетенията при безработица

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика