Картата Visa Premium е ключ за вратите на някои от луксозните магазини в страната

4858
Картата Visa Premium е ключ за вратите на някои от луксозните магазини в страната

Притежаването на карта Visa Premium е символ за висок социален статус, безупречна финансова репутация и е гаранция за специално отношение и многобройни привилегии навсякъде по света. Тя е особено важно средство за покупки за онези хора, които търсят карта с отлично обслужване и достъп до допълнителни преимущества. Тя е за онези хора, за които да изживяваш удоволствията в живота е приоритет, като дава свободата да се насладиш на всеки миг, независимо къде си и за какво я използваш. Тя е и за хората, които предпочитат световните брандове в облеклото и са взискателни към външния си вид.

Totally Erected


Vivienne Westwood, Just Cavalli, Ice by Iceberg, Calvin Klein, MM6 by Maison Margiela, Ilaria Nistri, обувки с марките United Nude, Alessandro dell’Acqua, John Galliano, Mellissa, Polo Ralph Lauren, Coach, See by Cloe – Totally Erected Store е мястото в София, където ще намерите световно наложени марки и нови, бързо развиващи се брандове, специално селектирани да задоволят и най-взискателния вкус. От Visa са договорили специална оферта за картодържателите на Visa Premium – 10% отстъпка на всички нови колекции в магазини Totally Erected Store при плащане с вашата карта Visa Gold, Platinum или Infinite. Офертата важи до месец септември следващата година. Не забравяйте да споменете промо код Visa на касите.

Urbanize Shop


Подчертайте личния си градски стил – Urbanize Shop е нестандартен магазин, който следва последните градски тенденции от самото начало, поставено през 2007 г. Независимо дали имате нужда от яке, Т-шърт, панталон, блуза или обувки - тук ще намерите всичко необходимо с марките Carhartt, Pointer, Edwin – категоричен избор на популярни в цял свят скейтъри, музиканти и други талантливи артисти от градската субкултура. Покупка на облекла с тази марка до април 2017 с карта Visa Gold, Platinum или Infinite дава 10% отстъпка от крайната цена. Разходете се до ул. „Георги С. Раковски“ 122 Б и си изберите нещо ново за Коледа.

ALLURE


От своето създаване бутик ALL U RE е място, което предлага актуални модели от световни модни марки. Екип от стилисти с доказано име подбира модните хитове за сезона, като неуморно следи какво се случва в динамичния свят на модата и се грижи да го достави за най-взискателните клиенти. До октомври следващата година, в бутика на ул. Съборна 9 можете да се възползвате от 10% отстъпка при плащане с вашата Visa Gold, Platinum или Infinite.

За децата

BAPA Kids Store e концептуален магазин за детска мода и дизайн за деца на възраст от 1 месец до 14 години. Магазинът предлага бутикова селекция от реномирани световни марки, която включва мода, декорация и играчки с безупречна визия и качество. В магазина на бул. Патриарх Евтимий 29 можете да се възползвате от 10 % отстъпка при плащане с вашата Visa Gold, Platinum или Infinite карта и да зарадвате малкия човек с нова свежа дрешка. Офертата важи до края на октомври 2017 г.

Да притежавате Visa Premium е безспорно нещо хубаво. Вижте всичко за Premium картата, която отговоря най-добре на вашия стил и начин на живот и всички привилегии (освен описаните тук), които тя може да ви донесе на www.visabg.com.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика