Личният гуру на Опра Уинфри ще говори в София

6444
Личният гуру на Опра Уинфри ще говори в София

Световнопризнатият експерт по личностно развитие и консултант на най-успешните световни компании Мел Гил ще проведе ексклузивен за България тренинг-семинар на тема: "Бизнесът утре: Как да мислим стратегически? Как да бъдем успешни в променяща се среда?".

Лекцията ще се проведе на 24 Ноември, София, зала „Рейнбол Плаза” от 10-18 часа.

Дон Мигел Руис пристига в България

Световно известният автор и лектор на тема личностно развитие дон Мигел Руис ще посети България за първи път, за да изнесе семинар в ...

Д-р Мел Гил е един от водещите световни експерти в областта на личностното раз­витие. Той е желан от аудитории по цял свят преподавател и оратор, ментор на ре­ди­ца презентатори и лектори по темите за самоусъвършенстването. Профе­си­о­нално е ангажиран като съветник по поведенческа психология от едни от най-успешните ком­пании по света, листвани във Fortune 500.

Д-р Гил е личен гуру и на световноизвестната ТВ водеща Опра Уинфри. Той е човекът, който успява коренно да преобърне мисленето й да я превърне от неуверена жена в успешна бизнесдама.

Д-р Мел Гил и след години упорита работа и опит, получава признание като Master Trainer и Master Motivator, помагайки на хиляди хора по целия свят. The Business Times и The Sentinel го определиха като най-добрия американски мотиватор. Има при­вилегията да бъде поканен от Фондация Наполеон Хил да говори като част от Топ 18 на най-добрите говорители на света.

Едни от най-големите бизнес компании, които е консултирал, са: IBM, 3M, Motorolla, Intel, Coca-Cola, Pepsi-Cola, TATA, American International Assurance и много други.

Гост лектор от Google идва на семинар за Google Analytics

Семинар, специализиран за Google Analytics™,  ще се проведе на 09.10.2012 г. в ЦТЦ Интерпред, гр. София. Mariusz Gasiewski,...

„Може да имаме най-гениалната идея, най-съвършения продукт, но ако не можем да го представим както трябва, не сме успешни.”, категоричен е д-р Мил.

Прочутият консултант обяви, че е съкратил близо 90% от международния си екип и планира да се установи трайно в България, за да консултира, мотивира и обучава българи, пише книги и снима филми. В момента активно търси българи за новия си екип (подробности може да прочетете в Expert.bg).

Междувременно нашият бизнес сайт стартира игра, в която дава възможност на читателите си да спечелят вип пропуск за семинара на д-р Гил. Как да се включите в нея, вижте ТУК.

 

Новите SEO правила!

Едни от най-добрите SEO специалисти у нас ще изнесат лекции на предстоящия целодневен семинар Новите SEO правила! Събитието ще се състо...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика