НАП блокира акциите на "Вива Телеком България" в БТК

11024
НАП блокира акциите на "Вива Телеком България" в БТК

След като през миналата седмица собственикът на компанията LIC33 Пиер Луврие обяви, че е придобил "Виваком", "Дунарит", "Авионамс", НУРТС и ГАРБ за едно евро от Цветан Василев, Националната агенция за приходите (НАП) запорира всички акции на "Българска телекомуникационна компания" ЕАД, които са собственост на "Вива Телеком България".

Съобщението за запора е вече публикувано в Търговския регистър т.е. той влиза в сила, а причината за запора е дълг от половин милион лева.

КЗК проверява купувача на Vivacom

Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) проверява новорегистрираната чуждестранна компания LIC33, съобщават от институцията. Инвес...

"Във връзка с бъдещо публично вземане в предполагаем размер на 500 000 лв. с постановление за налагане на временни обезпечителни мерки №5757/31.03.2015 г., издадено от Мария Стоянова Бонева, на длъжност главен публичен изпълнител при Териториална дирекция София е наложен на "Вива Телеком България" ЕООД", се казва в съобщението.

От НАП практически наложиха запор още в края на миналата седмица, но реално той влиза в сила сега. Запорът не позволява смяна на собствеността на "Българска телекомуникационна компания".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика