NEXT BASKET си сътрудничи с Noble Graphics, за да промени играта в електронна търговия

2478
NEXT BASKET си сътрудничи с Noble Graphics, за да промени играта в електронна търговия
Снимка: NEXT BASKET

Според експерти от бранша продажбите в електронната търговия се очаква да надхвърлят 6 трилиона долара до 2024 г. При безпрецедентния ръст в индустрията, от съществено значение за бизнеса е да разполага със стабилна маркетингова стратегия, за да успее в тази конкурентна среда.

Партньорството между NEXT BASKET и Noble Graphics ще предостави на платформата именно необходимите инструменти, за да се открои в индустрията - не само на местно, но и на световно ниво.

Сама по себе си, платформата се отличава с мащабируема и сигурна софтуерна архитектура, вградени интеграции за SEO оптимизация и стотици функционалности, което я прави идеална платформа за търговци на ниво малки, средни и големи предприятия.

За да извърви пътя си до своите бъдещи партньори, NEXT BASKET се доверява на Noble Graphics  - агенция, носител на множество награди, която е призната за забележителните си постижения в рекламната индустрия. С четири награди "Агенция на годината" на българския национален фестивал на творчеството ФАРА и шест награди "Най-ефективна агенция" на Effie Awards Bulgaria, Noble Graphics логично се откроява като най-надеждният партньор за глобалните амбиции на NEXT BASKET.

Партньорството между NEXT BASKET и Noble Graphics обещава да бъде трансформиращо за нишата на електронната търговия. Какви промени ни очакват - предстои да разберем едва след няколко месеца. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com