Организират българо-румънска трудова борса

4340
Организират българо-румънска трудова борса

Работодатели в сферата на туризма, селското стопанство и търговията ще представят организациите си, предлаганите от тях свободни работни места и стажантски позиции на трудова борса, която ще се проведе на 6 и 7 юни в Добрич. Поканени за участие са собственици и управители на фирми от тези сектори от България и Румъния, предаде Стандарт нюз.

По време на борсата, която е подкрепена и от Бюрото по труда в града, ще бъдат предоставяни съвети за намиране на работа, за подготовка на автобиография, за провеждане на интервю и друга полезна информация за активно търсещите трудова заетост.

3000 загинали при трудови злополуки за 22 години

През изминалите 22 години от трудови злополуки у нас са загинали близо 3000 работници, а 1700 души са били трайно инвалидизирани. Данн...

Проявата се организира от "Добруджанско аграрно и бизнес училище" и сдружение "Маре Нострум" – Румъния по проект "ИНО – ДЖОБС: Създаване на възможности за заетост в трансграничния регион чрез идентифицирането на иновативни работни места и предоставяне на специализирано обучение”, изпълняван по Програмата за ТГС.

Трудовата борсата е отворена за участие на обучителни институции, посреднически агенции, ученици и студенти, всички търсещи работа или желаещи да стажуват, допълват още от организаторите.

Редактор: Сияна Любомирова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика