Преференциални условия за лизинг на електромобили от ОББ Интерлийз

6777
Преференциални условия за лизинг на електромобили от ОББ Интерлийз
Снимка: ОББ

ОББ Интерлийз, част от белгийската финансова група KBC, вече предлага финансиране на електрически автомобили. Компанията лансира новия вид лизинг в изпълнение на амбицията на финансовата група да доставя безупречни финансови услуги от най-широк спектър за клиентите, като същевременно търси устойчиви начини за работа и живот.

Предимствата на лизинга за електромобили включват удължен срок на финансиране – до 72 месеца, възможност за финансиране без първоначална вноска, преференциални лихвени условия, бърза процедура по одобрение на финансирането и гъвкав план за погасяване с остатъчна стойност в края на лизинговия срок.

Чрез новия лизинг клиентите могат да се възползват от преференциални цени за закупуване на карта за пътна помощ, която покрива и репатриране на автомобил в случай на изтощен заряд на батерията и възможност за наем на конвенционален автомобил при необходимост. По програмата се предлага и възможност за застраховане на лизинговия автомобил, осигурено от ДЗИ.

Продуктът е насочена към лизингополучатели, както физически, така и юридически лица, като те могат да се възползват от финансиране в лева или в евро.

„Чрез предлагането на лизинг за електромобили се стремим да отговорим на търсенето на нашите клиенти, да намалим вредното въздействие върху околната среда и да отговорим на социалната и икономическа динамика с нужната устойчивост и адаптивност. Вярваме, че електрическите автомобили са по-екологични,  тихи са и намаляват шумовото замърсяване в градовете. В дългосрочен план са икономически по-изгодни, в сравнение със закупуването на автомобили с дизелов или бензинов двигател.“, коментира Рудолф Кипта, главен изпълнителен директор на ОББ Интерлийз.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com