Септември и Добринище няма да са свързани с влак в продължение на 2 месеца

19403
Септември и Добринище няма да са свързани с влак в продължение на 2 месеца
Снимка: БГНЕС

Движението на влакове между гарите Септември и Добринище ще бъде спряно за период от 2 месеца - от 23 юни до 23 август. Това съобщиха от пресцентъра на БДЖ.

Причините за прекъсването на влаковото движение са свързани с изпълнението на ремонтни дейности по подпроект „Реконструкция на железопътен мост в участъка Септември – Добринище”, извършвани от Агенция „Пътна инфраструктура”.

Папазов: Загубите на БДЖ намаляват

И през тази година продължава тенденцията на спад на загубите на БДЖ. Това заяви министърът на транспорта, информационните технологии и...

До приключване на ремонтните дейности всички влакове от Септември до Добринище, както и в обратното направление, няма да се движат. За осигуряване на транспортно обслужване за клиентите на „Холдинг Български държавни железници” ЕАД ще бъдат осигурени автобуси, които да превозват пътниците за тези влакове в участъка между гарите Септември и Добринище.

Информация за промените в разписанията на влаковете, както и за разписанията на автобусите, ще бъде поставена във всички гари и спирки по този маршрут, както и в електронния пътеводител на официалната интернет страница на „Холдинг БДЖ” ЕАД (www.bdz.bg).

За подробна информация клиентите на „Холдинг Български държавни железници” ЕАД могат да се обръщат към гишетата „Информация” и билетните каси в съответните железопътни гари.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика