Системата на Кока-Кола в България завоюва Златна награда в BAAwards’21-22

2660
Системата на Кока-Кола в България завоюва Златна награда в BAAwards’21-22
Снимка: Кока-Кола

Системата на Кока-Кола в България получи поредно признание за работата си - този път от Българската асоциация на рекламодателите (БАР). В рамките на седмите награди за изключителни постижения в маркетинговите комуникации - BAAwards’21-22, кампанията „Schweppes Pink Tonic Style“ спечели златната награда в бизнес конкурса за рекламодатели в категория „Пускане на пазара на нов продукт под нов бранд или като деноминатор на съществуващ бранд в установена категория“.

Всяка година Schweppes пуска иновация в портфолиото си с установен план за комуникация и изпълнение. През 2021 г. Schweppes Pink Tonic Style стартира с гаранция за успех преди всичко благодарение на невероятния си вкус, но и в резултат на 360-градусовата си комуникационна стратегия, обхващаща редица медийни активности за генериране на висока осведоменост за продукта, силен дигитален и инфлуенсър план за ангажиране на потребителите и отлично BTL изпълнение в обектите и в заведенията на пазара.

Кока-Кола ХБК България с две отличия за доброволчество и дарителство на работното място

Семейството на Кока-Кола ХБК България бе отличено за пореден път за доброволческата си и дарителска дейност – този път от най-гол...

Предимствата на кампанията бяха оценени от 11-членно експертно жури, съставено от водещи професионалисти в сферата на маркетинга и рекламата, сред които представители на големи рекламодатели, комуникационни агенции, агенция за пазарни проучвания, както и от академичните среди.

„Дадохме най-доброто от себе си, за да предоставим на клиентите и потребителите си възможността да отнесат вкъщи изживяването, което носи Schweppes Pink Tonic Style. Обогатявайки нашето 24/7 портфолио, осигурихме и атрактивно позициониране на бранда в нашите клиенти от Хорека (хотели, ресторанти, кафенета), за да бъде предлаган в унисон с модерната коктейлна култура. Така превърнахме иновацията ни в едно от най-успешните нововъведения на марката в България за последните 5 години и в постоянен член от портфолиото на Schweppes“, каза Христина Георгиева, директор „Маркетинг“ в Кока-Кола ХБК България.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com