TELUS International Europe отпуска 16 000 лв. за стипендии за студенти и ученици в неравностойно положение

1710
TELUS International Europe отпуска 16 000 лв. за стипендии за студенти и ученици в неравностойно положение

На специална церемония, снощи, TELUS International Europe връчи стипендии на ученици и студенти, изучаващи чужди езици. Инициативата е част от стипендиантската програма "Готови за успех" на фондация BCause, която се провежда от 2006 г. Проектът подкрепя образованието на деца и младежи, които са загубили един или двамата си родители. Включването на аутсорсинг компанията в инициативата е продиктувано от желанието ѝ да подпомогне талантливи деца, с изявен интерес към чуждите езици и да стимулира развитието им в тази област.

TELUS International Europe е първата компания в сферата на BPO услугите в България, която подкрепя студенти, изучаващи чужди филологии и ученици в езикови гимназии. Компанията се присъединява към "Готови за успех" за първа година, като отпуска стипендии на общо 11 младежи на стойност 16 000 лв. за учебната 2016-2017 г. Критериите, по които са избрани стипендиантите, са на първо място отличен успех, както и техните изключителни постижения и резултати.

Стипендиите бяха връчени по време на официалната церемония, от Филип Угринов, вицепрезидент „Маркетинг, продажби и бизнес решения“ на компанията. „В TELUS International подкрепяме страстта към знанието и желанието за развитие. Сигурен съм, че всички стипендианти днес могат да открият мястото си в нашата индустрия. Да си готов за успех означава не просто да имаш талант, но и да си положил необходимите усилия, в посоката, в която искаш да се движиш; да си подготвен и да не се страхуваш да прегърнеш възможността, когато тя се появи пред теб“, каза той на младите стипендианти.

TELUS International, призната за една от най-филантропичните компании в света, основава своята стратегия за корпоративна социална отговорност върху осигуряване на достъпно образование на младите хора в България и по света. Всички инициативи на компанията като TELUS Ден на Подкрепа и Общестения борд на TELUS International в България са насочени към множество различни социални каузи, важна част от които са свързани с подкрепа на деца в нужда. Само за 2016 г. компанията отдели близо 290 000 лв. за осъществяването на двете инициативи. Над 152 000 лв. от тази сума вече беше дарена по време на двете издания на TELUS Ден на Подкрепа, които бяха посветени на подобряване на условията в училищата за деца с увреден слух в София и Пловдив тази година.

За повече информация относно Обществения борд на TELUS International, моля посетете http://about.telus.com/community/en/boards/

За TELUS International Europe

TELUS International Europe е доставчик на услуги в сферата на BPO и ITO, който от 2004 г. насам предоставя висококачествени услуги за аутсорсинг на бизнес процеси. В компанията работят повече от 3500 служители на територията на 7 центъра в София, Пловдив (България), Букурещ и Крайова (Румъния), както и Манчестър и Канок (Великобритания). Компанията предоставя иновативно обслужване на клиенти по цял свят на повече от 35 езика. За повече информация, моля посетете нашия сайт: www.telusinternational-europe.com

TELUS International Europe е горд член на семейството на TELUS International, който е доставчик на услуги за аутсорсинг на бизнес процеси с над 25 000 служители по целия свят - включително Канада, САЩ, Европа, Латинска Америка и Филипините. С над 175 милиона връзки с клиенти, обслужвани чрез телефон, чат, e-mail и социални медии в различни индустрии като телекомуникации, високи технологии, гейминг, финанси, продажби и on-line търговия, пътувания и логистика, здравеопазване и други. TELUS International предоставя иновативно обслужване като поставя клиента винаги на първо място, чрез силата на екипната работа, комбинативното мислене и корпоративна култура. TELUS International е глобална дъщерна компания на TELUS, водеща канадска телекомуникационна компания с 9 млрд. евро размер на годишните приходи и 12.4 млн. клиенти.

За повече информация, моля, посетете www.telusinternational.com.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика