X
 
 

Електронни дневници ще дават информация за учениците в реално време

2587 0
photo of Електронни дневници ще дават информация за учениците в реално време
Снимка: iStock/Guliver
В навечерието на 15 септември подготовката за новата учебна година тече с пълна сила. Едно от нововъведенията ще са електронните дневници. С тях оценките и забележките на децата стават само на клик разстояние.

От дигитализация в училище ползата е и за преподаватели, и за родители. Ефектът - затягане на дисциплината, защото децата вече не могат да скрият отсъствие или слаба оценка.

МОН финансира въвеждането на електронни дневници във всички училища

МОН ще финансира всички училища в страната, които желаят да ползват електронни дневници през новата учебна година, съобщиха от министер...

МОН финансира въвеждането на електронни дневници във всички училища.

В системата попадат още датите на писмените и устните изпитвания, класните работи и родителските срещи.

„Навременното стигане на информацията до родителя кара учениците да са повече в час и да внимават какво правят, защото вече няма нищо скрито", коментира пред Нова телевизия Любомир Ваньов, част от екипа на компания, създаваща електронни дневници.

От образователното министерство все още нямат статистика колко точно от училищата в страната използват електронни дневници.

Близо 20 ромчета на поправителен изпит в асеновградското ОУ "Никола Вапцаров"

Близо 20 роми се явиха на поправителните изпити по време на сесиите през тази седмица в ромското ОУ "Никола Вапцаров" в Асеновград. 10 ...

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално