Писмен изпит за кандидат-директорите на 152 училища

10991
Писмен изпит за кандидат-директорите на 152 училища
Снимка: Getty Images/Guliver

За 19 юли е насочен първият етап от конкурса за длъжността „директор“ на общински и държавни училища. Той ще се проведе в четири областни града – София, Плевен, Шумен и Хасково.

Кандидатите от София-град, София-област, Перник и Благоевград трябва да се явят в зала 272 на Софийски университет „Св. Климент Охридски“

Тестът за кандидатите от Плевен, Габрово, Ловеч, Враца, Монтана и Видин ще се проведе в Медицинския университет в Плевен – зала „Асклепий“ и зала „Авицена“.

Куп промени чакат директори и учители през лятото, на много места има глад за преподаватели

Очертава се горещо лято за българските учители и директори. Образователното министерство обсъжда промени на междучасията и нови, по-къ...

В Шуменския университет „Епископ Константин Преславски“ ще пишат кандидатите за директори на училища от областите Велико Търново, Русе, Разград, Силистра, Добрич, Варна, Шумен и Търговище.

Тестът на кандидатите от областите Пазарджик, Пловдив, Сливен, Бургас, Ямбол, Хасково, Кърджали и Смолян ще се проведе в Регионалния център за дистанционно обучение на УНСС-Хасково.

В 11 часа ще започне писмения изпит за кандидатите. В периода от 21 юли до 29 юли с издържалите писмения изпит, ще се проведат интервюта по график в София, съобщи БГНЕС.

На 2 юни бяха обявени конкурси за длъжността „директор“ на държавно и общинско училище в общо 152 училища. Документи за участие в конкурса са подали 479 души.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Образование