Училище изпрати цял випуск отличници

11201
Училище изпрати цял випуск отличници
Снимка: 76 ОУ "Уилям Сароян"

Столичното 76 ОУ „Уилям Сароян“ изпрати цял випуск отличници. Всеки от седмокласниците получи приз в категорията, в която е най-добър. Идеята е на учителя по български език и литература – Цветелина Терзиева.

„Всеки човек е уникален. Един е добър в една област, друг – в друга. Екипът ни от учители е забелязал най-силната страна на всеки ученик, аз просто подредих най-силните страни на всяко дете в рими“, казва Цветелина Терзиева.

Деца създават пролетни вълшебства, вдъхновени от учителката си

Пролетни пана с букети от кускус и солети освежиха административната сграда на община "Възраждане" в София. Децата от поготвителната гр...

Днес, освен дипломата си за завършен седми клас, всеки възпитаник на училището получи своя „Приз за отличници“.

„Резултатите от Националното външно оценяване (НВО) са изключително важни и ние благодарим на нашите деца за достойното представяне. В нашето училище подхождаме специално към всеки ученик и търсим това, с което той е уникален. През годините, в които бяхме заедно, сме забелязали силните страни на всеки наш възпитаник. Старали сме се да му бъдем подкрепа, за да развие своята сила в това, в което е най-добър. С този приз искаме да насърчим децата и да им покажем колко са специални“, обясни директорът на училището – Емилия Стефанова.

„Този приз е много специален за нас. Кара ни да се чувстваме уверени в себе си и оставя скъп спомен за любимото училище“, споделиха развълнуваните седмокласници.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com