X
 
 

Започна обучение за начинаещи предприемачи в Димитровград

3458 0
Започна обучение за начинаещи предприемачи в Димитровград
Снимка: ПЦ на община Димитровград
Стартъп работилница с Димитър Караиванов и Ангел Ангелов започна днес в Димитровград. Бизнес инкубатора предлага обучение за начинаещи предприемачи с желание да развият собствен бизнес. Практическата инициатива е подкрепена от кмета на община Димитровград Иво Димов.

Под ръководството на опитни ментори в три последователни уикенда участниците в програмата ще развият иновативни умения и ще бъдат запознати с начините за създаване на успешна компания. Най-добрите бизнес идеи ще бъдат оценявани от жури и ще могат да кандидатстват по гранд от по 5000лв., а в последваща стъпка инвестиционния билет може да достигне 25 000 евро.

Стартъп работилница за предприемачи с Димитър Караиванов в Димитровград

Практическа инициатива за предприемчиви млади хора стартира в Димитровград от 1 февруари 2020г. Това съобщиха на съвместна пресконферен...

Първи ментор в инкубатора за стартъпи е един от най-успешните мениджъри в България, който управлява инвестиционен фонд за 15.6млн. евро. Ангел Ангелов е финансов анализатор, консултант и съветник с опит в оценяването на компании и бизнес планирането в различни индустрии в сектори като технологии, комуникации, зелена енергия, производство. Специализирал се в работата със стратегически и частни инвеститори, участвал във финансови сделки в Европа, Азия и САЩ.

Actualno.com

Етикети:

КЪСМЕТЧЕ за 22 февруари според зодията
КЪСМЕТЧЕ за 22 февруари според зодията

Овен Очаква ви най-романтичната среща, която сте имали досега. Телец Пътуване, което ще ви запознае с много специален човек. Близнаци Няма...