Руски тв водещ: Путин е изправен пред неочаквана беда - целият му бункер е наводнен

51494
Руски тв водещ: Путин е изправен пред неочаквана беда - целият му бункер е наводнен
Снимка: Kremlin.ru

"Аз лично мога да му препоръчам само куршум в слепоочието. Но дори и това е твърде красив финал за него. Защото за деяния като неговите разплатата трябва да е жестока." Това каза по адрес на руския президент Владимир Путин един от най-известните руски публицисти - телевизионният водещ, режисьор и продуцент Александър Невзоров в интервю за онлайн изданието "Гордон" на журналиста Дмитрий Гордон.

Невзоров твърди, че Путин е изправен пред още една неочаквана неприятност. По време на строителството на бункера му работата е била изпълнена толкова некачествено, че целият бункер е наводнен. 

Си Дзинпин е отказал поканата на Путин да посети Русия. Кремъл отрича

Китайският президент Си Дзинпин е отклонил поканата на руския президент Владимир Путин да посети Русия. Това съобщи на 4 юли японското ...

"Щом бункерът е покрит с мухъл и се руши, тогава е ясно, че половината от сглобяемият бетон също е откраднат и бункерът е много уязвим. Ето защо Путин ходи в последно време толкова тъжен и с такава печал в очите", казва тв водещият. 

Впрочем още през 2021 г. излязоха любопитни данни от разследване за най-секретния и охраняван обект в Русия - имението на Путин в Краснодарския край. То разполага с пристанище, църква и други обекти, а вероятно именно там се намира и въпросният бункер. Имението е с размерите на 39 княжества на Монако и е построено така, че достъпът е изключително труден както по суша, така и по море и по въздух. Според разследването имението струва поне 100 милиарда рубли. Филмът за него е озаглавен „Дворец за Путин. Историята на най-големия подкуп“.

Още през миналата година излязоха данни, че отвътре сградата е почти празна и недовършена като строителните работи продължават. В почти готовата за експлоатация сграда се е наложило да започне основен ремонт заради пропуски, довели до висока влажност и мухъл.

Невзоров, който е и бивш депутат в Държавната дума на Русия и чийто канал в Telegram е най-четеният в Руската федерация според последните статистики, коментира и следното:

Анализатор: Ако Путин унищожи Украйна, всички можем да си събираме багажа и да напускаме Европа

Русия иска да унищожи Украйна и няма да се спре пред нищо затова Запада трябва да използва по-ефективни методи за прекратяване на война...

"Русия се опитва да се превърне в независима от Запада и напълно самодостатъчна цивилизация. Но с войната си срещу Украйна тя се върна отново към онова, което умее най-добре – грабежи и убийства на своите съседи."

Невзоров смята, че Русия е стигнала до етап, когато нищо вече не може да бъде поправено. "Всичко вече е толкова непоправимо, толкова много изроди са възпитани и оформени по калъп... Те са всевластни и заемат своето място в Путинската йерархия, където никой вече дори не се стеснява да говори открито за кръвопролития", споделя наблюденията си той.

Същевременно по думите му в момента целият интелектуален потенциал на Русия тайно или съвсем явно ненавижда Путин и неговия режим. "Няма нито едно изключение. Всички, които имат поне няколко грама мозък, разбират, че той е осакатил и тяхната лична съдба. В момента да признаеш, че имаш симпатии към режима на Путин е равносилно на признание в слабоумие", казва още той.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЕВРОПА:

Украйна конфискува активи на назначения от Русия губернатор на Запорожка област

НА ЖИВО: Кризата в Украйна, 25.04 - Байдън подписа военната помощ, първата пратка вече е на път

Лукашенко: С Путин решаваме за ядрените оръжия - как и кога

Десетки хиляди полети имали проблеми с навигацията, подозират руска намеса

За създаване на "терористично общество": Русия арестува задочно Гари Каспаров

"Спрете лодките": Лондон с крайни мерки срещу мигрантите

Една голяма заплаха виси над Германия

Кой държави дават най-много военна помощ за Украйна - ето по колко милиарда отпускат

Като ресторантьор ти иде да си скубеш косите - какво разказват собственици на заведение

Нарушаване на пътните правила в чужбина: ЕС с по-строго законодателство

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Европа