5 най-добри криптовалути за закупуване през 2023 г.*

1827
5 най-добри криптовалути за закупуване през 2023 г.*
Снимка: Thinkstock/ Guliver

5-те най-добри криптовалути с потенциал, които да закупите през 2023 г.

Пазарът на криптовалути е изключително богат. Като започнем от стандартните опции - Bitcoin, Ethereum и Dogecoin, и преминем през други от популярните имена в индустрията като Cardano, Solana и Litecoin.

Разбира се, винаги има и криптовалути с потенциал, които са изцяло нови, а в тази статия ще ви покажем 5 най-добри криптовалути, които можете да закупите през 2023 г..

5 най-добри криптовалути с потенциал за 2023 г. 

При купуване на криптовалути е важно да следите много фактори. За да реализирате печалба, е нужно блокчейните да имат възможност за развитие. Именно затова се спряхме на тези пет криптота с огромно бъдеще.

  1. Meta Masters Guild (MEMAG) - Най-голямата гилдия за мобилни крипто игри
  2. Fight Out (FGHT) - М2Е приложение, което тотално ще промени фитнес индустрията
  3. C+Charge (CCHG) - Криптовалута с потенциал, награждаваща шофьорите на електрически коли
  4. Robotera (TARO) - Най-завладяващата игра с роботи в Метавселената
  5. Calvaria (RIA) - Името, което ще създаде тотално ново P2E изживяване

Повече за най-доброто ново крипто тук

Защо класирахме тези криптовалути като най-добри и с голям потенциал?

Неслучайно класирахме тези пет криптовалути с потенциал като най-добрите за 2023 година. Нека видим и основните причини тези блокчейни да присъстват в този ред.

1. Meta Masters Guild - Най-голямата гилдия за мобилни крипто игри

Съвсем нова платформа за блокчейн игри play-to-earn (P2E) стартирата наскоро -  Metamaster Guild. Тя се стреми да изгради място, в което геймърите ще могат да играят всички свои любими крипто игри за мобилни устройства.

Тъй като токените сега се продават на $0,007 в първия етап на частната продажба, в момента това предоставя фантастична инвестиционна възможност. Средата на Metamaster Guild се захранва от токени MEMAG, които могат да се използват за правене на залози, закупуване на артикули в игрите и др, а MEMAG ще бъдат и универсални - тоест, ще могат да бъдат ползвани за всички игри, качени в Meta Masters Guild.

Екипът на Metamaster Guild има богат опит в секторите на блокчейн и игрите, осигурявайки солидна основа за проекта. Metamaster Guild е в позиция да изпревари други играчи на пазара на крипто игри през следващите месеци поради своите авангардни визии за мобилните крипто игри.

Не на последно място, ранните инвеститори ще могат много скоро да реализират хартиена печалба от над 42%, когато след малко повече от седмица токенът MEMAG се покачи до $0,01, като до края на предварителните продажби могат да станат още куп хубави изненади за крипто инвеститорите.

Купете MEMAG сега

2. Fight Out - М2Е приложение, което тотално ще промени фитнес индустрията

При всяко купуване на криптовалута инвеститорите се чудят в какъв блокчейн да вложат средствата си - такъв, който има фенска база, или такъв, който има практическа насоченост.

FightOut решава този въпрос много лесно, защото предлага и двете. Тази нова криптовалута навлиза в Move-To-Earn (“движи се, за да печелиш”) пространството, като предлага радикални промени от това, което сме виждали досега.

За разлика от проекти като STEPN и Sweatcoin, които дават награди спрямо броя направени крачки, Fight Out ще награждава всякакъв тип активности, които включват плуване, колоездене, дори боксови спаринги.

Наградите ще са под формата на токени RЕPS, с които ще потребителите ще могат да се абонират за различни тренировъчни режими, както и да купуват стоки от мърчъндайза, който стартира скоро. REPS могат и да се поръчват с FGHT - токенът на крипто проекта.

В момента се намираме в предварителната продажба, която е събрала над 2,67 милиона долара, като ранните инвеститори ще могат да закупят токена FGHT срещу $0,0166.

Освен това тече инициатива, която дава допълнителен бонус до 50% от общия брой закупени токени

Купете FightOut сега

3. C+Charge - Криптовалута с потенциал, награждаваща шофьорите на електрически коли

Борбата с климатичните промени е доста голяма и в тази инициатива се включва C+Charge - една криптовалута с потенциал да либерализира въглеродните кредити, като награди шофьорите за техните действия.

Към момента системата с въглеродните кредити е изключително несправедлива, като се награждават големите автомобилни производители, а за шофьорите и за собствениците на зарядни станции не остава нищо.

Целта пред този блокчейн е да въведе приложение, с което шофьорите на електрически автомобили ще могат да печелят от това колко често зареждат и какъв пробег правят. Така ще се изгради една по-устойчива система и ще се насърчат покупките на електрически коли.

CCHG токенът ще се използва като разплащателно средство, като в момента екипът изгражда партньорства с големи имена в индустрията като Phihong и Flowcarbon. Инвеститорите също могат да получат добра доходност на своите вложения, като в момента цената на CCHG е $0,013, но в края на предварителната продажба ранните купувачи ще реализират печалба на хартия от 80%.

Купете C+Charge сега

4. Robotеra - Най-завладяващата игра с роботи в Метавселената

Robotеra е нова крипто игра в Метавселената, в която всеки участник ще разполага с аватар робот, с който ще може да участва в най-различни мероприятия, да купува земя и да строи върху нея. Играта е подобна на The Sandbox, но разполага с огромен потенциал.

Ранните инвеститори могат бързо да постигнат добра възвръщаемост от листването на пазара на криптовалута, тъй като общо $6,6 милиона инвестиции са планирани да бъдат събрани през трите фази на предварителна продажба.

Когато предварителната продажба приключи, ранните инвеститори ще получат 60% възвръщаемост от първоначалната си инвестиция в токена TARO, която първоначално започна от $0,020.

Самата игра изглежда има голям потенциал и според създателите на проекта може да очакваме пускането на алфа версия още през първото тримесечие на 2023 г. Инвеститорите също могат да очакват постепенно увеличение на цената след първоначалното листване на играта.

Купете Robotera сега

5. Calvaria - Името, което ще създаде тотално ново P2E изживяване

Calvaria:Duels of Eternity е P2E крипто  игра, която ще революционизира начина, по който хората играят игри в блокчейн индустрията. Calvaria се отличава от конкуренцията, защото предлага безплатно издание, за разлика от много други крипто игри като Sprinterlands.

Естествено, целта е да се забавлявате, докато играете играта и да се регистрирате за изданието „играй, за да спечелиш“ (P2E), което ви позволява да се състезавате срещу други играчи за награди, а децентрализацията означава, че всички активи в играта остават собственост на играчите.

Вече беше обявено от цели пет борси за криптовалути, включително Kucoin, XT.com, Gate.io, BKex и Changelly, че ще изброят криптовалутата RIA след приключване на предварителните продажби. Това ще бъде огромен успех за проекта, а RIA токенът вече е събрал повече от $2,66 милиона инвестиции.

Ранните инвеститори имат възможност да реализират до 225% хартиена печалба, което е страхотна новина за тях, но се очаква цената да скочи още.

Купете Calvaria сега

Заключение

Стотици криптовалути се появяват всяка седмица и е доста трудно за търговците да открият най-добрите опции. При купуване на криптовалути много фактори повлияват крайното решение - като концепция, събрани инвестиции и планове за бъдещето.

Ако искате да закупите криптовалути с потенциал, то несъмнено Lucky Block, Fight Out, C+Charge, RobotEra и Calvaria предоставят страхотни възможности да го направите.

Всеки от тези блокчейни има уникална концепция, която дава на инвеститорите и анализаторите увереност, че това е само началото, a възходът тепърва предстои.

*Материалът е спонсорирано съдържание и не отразява позицията на екипа на Actualno.com/Webground. Материалът не представлява препоръка за вземане на инвестиционни решения.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com