Комплексно финансово решение в подкрепа на пътя към новия ти дом

1253
Комплексно финансово решение в подкрепа на пътя към новия ти дом
Снимка: Пощенска банка

Домът означава бъдеще. А когато бъдещето е сигурно, често имаш свободата да мечтаеш, кроиш нови планове, реализираш нови цели и дерзаеш към нови върхове. Да бъдеш собственик на жилище е важно постижение и мисия за почти всеки от нас. То дава възможност да разполагаш с онова твое специално място, в което дните ти са по-приятни, а вечерите – по-уютни. Домът е основата, от която започва всичко и дава мотивация да гледаш напред с вдъхновение към всичко ново, което ти предстои. Защото стремежът за изграждане на по-добро бъдеще е това, което кара хората да продължават напред.

От А до Z с Пощенска банка

Пощенска банка създаде нова комплексна програма, с която клиентите могат да спестяват за нов дом и да ползват жилищно кредитиране при преференциални условия. „Към дома“ е финансово решение с добавена стойност, което помага на клиентите да реализират мечтата си за свой дом още по-изгодно, като имат възможност да ползват два банкови продукта с преференциални условия. По програмата, клиентите могат да открият депозитна сметка “Към дома”, която може да използват с цел събиране на едно място на спестяванията си, необходими за покриването на самоучастието при покупката на нов дом, и да финансират покупката с жилищен кредит при атрактивни условия. „Към дома“ е от началото докрай с клиента, от първата до последната крачка, от избора до новия му дом.

Още: Пощенска банка: Програма "Project YOUth" се превърна в предпочитано финансово решение за деца и младежи

По пътя към големи цели

Само в периода на Програмата - от 01 септември до 30 ноември 2023 г., клиентите могат да открият депозит “Към дома” с преференциални условия, за срок от 12 месеца, при минималната сума от 10 000 лв., и с възможност за довнасяне на суми по всяко време, без ограничения и без такса за вноска на каса. И тъй като програмата предлага цялостно решение, банката предоставя възможност и за жилищен кредит, с който клиентите да реализират мечтата за собствен дом, като ползват финансиране в размер до 350 000 евро или еквивалент в лева за срок до 420 месеца. С жилищен кредит по програма “Към дома” клиентите ползват преференциални условия, като могат да спестят част от първоначалните разходи, свързани с кредита, а в допълнение получават и повече гъвкавост в управлението на месечната си вноска с опцията „Флекси“. Условията са валидни при открит депозит „Към дома“ и кандидатстване за нов жилищен кредит в периода на Програмата, последвало одобрение и сключен договор за жилищен кредит в рамките на 12 месеца от датата на откриване на депозита.

Дългосрочен партньор, на който винаги можеш да разчиташ

Домът може да бъде изцяло лично решение, но не е нужно да е изцяло индивидуално усилие. По-лесно е, когато имаш ключов партньор, на който можеш да разчиташ в процеса на придобиването на собствено жилище. Точно затова изборът на банкова институция е изключително важен. Тя ще ти партнира дълги години и е важно да ѝ имаш доверие. Със своя дългогодишен опит, Пощенска банка е доказала, че продуктите и услугите, които създава, следват ритъма на пазара и нагласите и очакванията на потребителите. Институцията предлага гъвкави решения, персонално внимание и специално отношение по пътя към реализиране на плановете и мечтите им. Всеки потребител може да открие допълнителна информация и да получи своята персонална оферта като посети най-близкия Център за жилищно кредитиране или офис на банката, както и да заяви желанието си за безплатна видео консултация с експертите на институцията през Онлайн центъра за жилищно кредитиране.

Още: Пощенска банка с атрактивно предложение за жилищен кредит с фиксирана лихва за първите 10 години в евро

Пълна информация за Програма “Към дома”, продуктите включени в нея, както и условията за кандидатстване за жилищен кредит, може да бъде открита на номер *7224 или на www.postbank.bg.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ФИНАНСИ:

Хубави новини за кредитния ни рейтинг от Fitch, но не и за приемането на еврото

БНБ отчете увеличаване на депозитите и свиване на кредитите в края на 2023 г.

Deutsche bank отчете най-високата си тримесечна печалба от 11 години

Рокадите продължават: Смениха и директора на АДФИ

Финансовият министър увери еврокомисар, че работим за приемане на еврото

Вноска без такса и през уикенда предлага Пощенска банка

Обявиха колко е бюджетният дефицит за 2023 г.

Ключов представител на Фед: Няма да бързаме с намаляването на лихвите

ЕЦБ е поискала от "УниКредит" да ограничи бизнеса си в Русия

Банкер: Очевидно е, че няма да приемем еврото на 1 януари

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com