Топ 10 обещаващи криптовалути, различни от Биткойн, в които да инвестирате през 2023 г.*

3122
Топ 10 обещаващи криптовалути, различни от Биткойн, в които да инвестирате през 2023 г.*
Снимка: iStock

Крипто пазарът е изпълнен с вълнуващи и обещаващи криптовалути за инвестиция, всяка от които предоставяща уникална бизнес концепция. Разбира се, трудно е да направите правилен избор при все че има такова разнообразие.

Разбира се, трябва да имате едно наум за риска, когато инвестирате в различни крипто прокети, но тук идва въпросът - кой блокчейн предлага най-добрата награда спрямо инвестицията?

В тази статия ще разгледаме 10-те топ криптовалути, в които си струва да вложите средства през настоящата година.

Кои са топ 10 обещаващи криптовалути за инвестиция през 2023?

  1. Fight Out (FGHT) - Най-обещаващата криптовалута през 2023 г.
  2. C+Charge (CCHG) - Иновативна криптовалута за инвестиция, която либерализира въглеродните кредити
  3. Robotera (TARO) - Метавселена игра с обещаваща криптовалута
  4. Calvaria (RIA) - P2E игра с бойни карти, която награждава богато всички
  5. Meta Masters Guild (MEMAG) - Най-перспективната платформа за мобилни крипто игри
  6. Dash 2 Trade (D2T) - Най-обещаващата платформа за крипто сигнали и анализи
  7. Tamadoge (TAMA) - Игра, която разполага с топ криптовалута
  8. Battle Infinity (IBAT) - Арена за игри, чиято криптовалути скочи със 700% след листване в PancakeSwap
  9. Ethereum (ETH) - Криптовалутата с най-широко разпространение в Уеб3
  10. Binance Coin (BNB) - Токенът, който захранва най-голямата крипто борса в света


Повече за най-обещаващото крипто тук

Защо избрахме тези обещаващи криптовалути, различни от Биткойн?

Биткойн е страхотен крипто проект, който положи основата на цялата индустрия. Въпреки това мнозина анализатори така и не могат да предскажат в коя посока ще се придвижи през 2023 г.. Някои очакват той да достигне $250,000 (като Тим Дрейпър), други пък - да падне до $5,000 (банката Standered Chartered).

В тази суматоха е трудно да се действа. Вместо това обаче, можете да поемете по-малък риск, като инвестирате значително по-ниска сума пари, с които обаче може да генерирате многократно по-големи печалби. Именно в това се крие възможността пред ICO-тата , криптовалутите в предварителна продажба и новите блокчейни.


Нека видим по-обстойно кои са нашите 10 топ криптовалути и защо се спряхме на тях.

1. Fight Out (FGHT) - Най-обещаващата криптовалута през 2023 г.

Една от най-вълнуващите нови крипто монети през 2023 г. е Fight Out. Тази фитнес крипто инициатива стимулира здравословния начин на живот и революционизира тренировките, като използва технологичния напредък на метавселената.

Благодарение на Fight Out спортистите получават достъп до персонализирани упражнения и тренировъчни видеоклипове при поискване от топ треньори. За усилията си получават REPS, валута в приложението, докато правят тренировки. Наградите, свързани с фитнес, като оборудване за тренировки и частни треньорски сесии, могат да бъдат закупени с REPS.

Токенът FGHT струва $0,0166, а предварителната продажба събра почти $3 млн. Ранните инвеститори могат да получат бонуси до 50%, също и да се включат като посланици на бранда

Купете Fight Out сега

2.C+Charge (CCHG) - Иновативна криптовалута за инвестиция, която либерализира въглеродните кредити

Сред топ криптовалутите на пазара в момента е C+Charge - блокчейн, който компенсира шофьорите на електрически превозни средства. Целта на цялото начинание е да демократизира въглеродните кредити, използвани за зареждане на електрически коли.

Всички шофьори ще могат да спечелят по този начин, като тези, които регистрират най-много километри и зареждания, ще получат по-големи ползи. Освен това и собствениците на станции за зареждане също ще имат заслужен дял.

Разбира се, инвеститорите също ще се възползват много от тази нова инициатива, тъй като те могат да закупят токена CCHG за $0,013 по време на първия етап от предварителната продажба и да направят до 80% печалба от хартията до края на предварителната продажба.

Купете C+Charge сега

3. Robotera (TARO) - Метавселена игра с обещаваща криптовалута

Една от най-интригуващите криптовалути в Метавселената, в които да инвестирате през 2023 г., е RobotEra. Тази индустрия може да струва 5 трилиона долара до 2030 според експертни мнения.

В момента RobotEra се справя доста добре, като се състезава за място под слънцето с The Sandbox и Decentraland - две от най-известните игри в пространството. Самата игра представлява Метавселена с аватари роботи, с които ще можете да се състезавате и да участвате и организирате различни събития.

Токенът TARO се оценява на $0,020, а инвестициите са достигнали над $675,000. Ранните инвеститори обаче ще спечелят след края на предварителната продажба, когато могат да направят 60% печалба на хартия.

Купете Robotera сега

4.Calvaria (RIA) - P2E игра с бойни карти, която награждава богато всички

Calvaria е една от най-обещаващите P2E крипто игри, която събра повече от $2,75 милиона в предварителната си продажба и се насочва към листване на централизираните крипто борси.

RIA токенът е един от най-възнаграждаващите за ранните инвеститори, които могат да направят до 225% печалба на хартиен носител, след като предварителната продажба приключи.

Има не един или два, а 5 обещани CEX обяви! Kucoin, Gate.io, XT.com, BKex и Changelly Pro вече чакат да изброят RIA токена на своите платформи.

Calvaria има страхотен приемане в гейминг средите, особено след факта, че предлага безплатна версия наред със своята P2E версия. Това определено е една от най-обещаващите криптовалути за инвестиция през 2023 година.

Купете Calvaria сега

Meta Masters Guild (MEMAG) - Най-перспективната платформа за мобилни крипто игри

Meta Masters Guild е най-перспективната платформа за мобилни крипто игри в момента. Тя обещава да създаде страхотни изживявания за мобилните крипто геймъри, с които те ще могат да печелят куп награди, докато се забавляват.

MEMAG токенът ще бъде използван за захранването на целия блокчейн, като най-важното е, че всяка една от игрите в платформата ще го поддържа. Първата игра на платформата - Meta Kart Racers, вече е в етап на разработка.

Meta Masters Guild няма намерение да навлиза в ААА гейминг стандартите, а тясната специализация в мобилни play-to-earn игри е добра новина за ранните инвеститори, които в момента все още могат да купят токена MEMAG срещу само $0,007, като в края на предварителната продажба те могат да направят потенциална хартиена печалба от над 220%.

Купете MEMAG сега


Dash 2 Trade (D2T) - Най-обещаващата платформа за крипто 

Много трудно ще видим крипто проекти, които да надминат целите си за предварителна продажба, но Dash 2 Trade направи точно това.

D2T изглежда е топ оферта за инвеститори и търговци с приблизително 14 милиона долара към момента на писане на тази статия, а токенът в бонус етапа струва $0,0566.

Платформата предоставя отличителната функция Dash Scorе - система за точкуване на предпродажби, която дава сигнали на търговците за нови пазарни възможности.

Но историята не свършва тук. Сред най-добрите инструменти са насочени крипто сигнали, усъвършенствани анализи и крипто новини. Бета версията на това табло за предварителна продажба вече е налична, а първото листване на крипто борсите е насрочено за 11 януари.

Купете Dash 2 Trade сега

Tamadoge (ТАМА) - Игра, която разполага с топ криптовалута

Тъй като Tamadoge набра 19 милиона долара и впоследствие беше листнат на OKX, това стана една от най-известните предварителни продажби в историята.

Играй, за да спечелиш метавселенската платформа за игри успешно съчетава блокчейн технология с удоволствие в стил Тамагочи.

Tamadoge Arcade вече предлага три игри за игра: To the Moon, Rocket Doge и Super Doge. Скоро ще има добавени още две игри.

Tamadoge се изкачи до първите три мем монети през октомври миналата година, като дневните обеми на търговия надхвърлят 57 милиона долара.

Battle Infinity (IBAT) - Арена за игри, чиято криптовалути скочи със 700% след листване в PancakeSwap

IBAT заслужено се нарежда сред обещаващите криптовалути за 2023 година. Разнообразие от бойни игри P2E (play-to-earn) могат да бъдат намерени на платформата за игри. IBAT Battle Arena е Метавселена, в която са интегрирани всички игри.

Геймърите във вселената на Battle Infinity могат да участват в завладяващи световни преживявания на Metaverse в допълнение към играта и битките.

Когато беше включен в Pancake Swap, той имаше един от най-добрите IDO-та и отбеляза ръст от 700% въпреки мечия пазар.

Повече за най-обещаващото крипто тук

Ethereum (ETH) - Криптовалутата с най-широко разпространение в Уеб3

По отношение на Ethereum не може да се каже много - в крайна сметка това е най-популярният алткойн и има втората най-голяма пазарна капитализация след Биткойн.

По-голямата част от Web3.0 приложенията работят на Етериум блокчейна и тази тенденция ще продължи.

След Сливането миналата година беше създаден Ethereum 2.0. Това беше голямо отклонение от предишния процес на консенсус на PoW, тъй като новият PoS механизъм осигурява много по-голяма мащабируемост и ниски цени на транзакциите.

Binance Coin (BNB) - Токенът, който захранва най-голямата крипто борса в света

Последната потенциална криптовалута в нашия списък е Binance Coin. BNB има отлична скалируемост и може да се използва за всички процедури в Binance, най-голямата борса за криптовалута в света.

Пазарната капитализация на Binance Coin  се увеличи значително през последните няколко години до над 41 милиарда долара.

Binance устоя на паническото теглене на средства след кризата с FTX и язвителните въпроси към CEO-то Чанпън Джао, а повишеното доверие накара този токен на криптовалута да възстанови повече от 15% от стойността си.

Повече за най-обещаващото крипто тук

В заключение - Обещаващи криптовалути за инвестиция, различни от Биткойн

Биткойн е много популярно крипто за инвестиция, но други обещаващи криптовалути успяват да грабнат вниманието на анализаторите и да покажат доста голям потенциал. В крайна сметка всичко опира и до личен избор на концепция.

*Материалът е спонсорирано съдържание и не отразява позицията на екипа на Actualno.com/Webground. Материалът не представлява препоръка за вземане на инвестиционни решения.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com