Агонията на Юнайтед продължава, Мойс отрича влияние над него от Фъргюсън

8719
Снимки: Getty Images/Guliver

Отборът на „Манчестър Юнайтед“ записа трета поредна загуба, този път от „Съндърланд“,  в турнира за Купата на лигата. След двубоя мениджърът на „Юнайтед“ Дейвид Мойс побърза отново да се оправдава със съдийството.

По-интересното е, че отрече влияние от страна на сър Алекс Фъргюсън върху работата му с тима. След снощната загуба с 1:2 в първия от двата мача в надпреварата вече е напълно ясно, че нещата в „Манчестър Юнайтед“ вървят все по-зле. Това е трета поредна загуба, което не се е случвало от 13 години насам.

Мойс: Манчестър Юнайтед се нуждае спешно от свежи попълнения

Мениджърът на „Манчестър Юнайтед“ Дейвид Мойс заяви след последната вчерашна загуба, че клубът се нуждае спешно от нови поп...

Предшественика на Мойс, Алекс Фъргюсън, изгледа двубоя от трибуните в компанията на сър Боби Чарлтън и Брайън Робсън. Застрашеният от изпадане тим на „Съндърланд“ пък се справи с противника си по категоричен начин, а на Мойс съдиите отново са му виновни и според него загубата се дължи до голяма степен на тях.

Относно предполагаемото влияние над него от страна на Фъргюсън, шотландецът бе доста лаконичен.

„Алекс е страхотен и се радвам, че в ръководството на отбора. Ролята му, както итази на сър Боби Чарлтън е да помагат на тима. С Брайън Робсън пък си говорим често по време на тренировките. Тримата ги намирам за страхотни“.

Мойс е доволен и от играчите, защото следвали неговите наставления въпреки напускането на Фъргюсън.

С новата година Манчестър Юнайтед Футболни Училища идва в София

Преди месец съобщихме на малките любители на футбола, че представители на "Манчестър Юнайтед Футболни Училища" идват в България по пока...

„Винаги съм доволен от изпълняването на тактическите ми разпореждания. Смятам, че момчетата ми се представиха добре тази вечер въпреки загубата. Винаги е трудно срещу този съперник, а и все пак това бе първият мач от две срещи, така че ще трябва да дадем всичко от себе си в реванша. В последните двубои на „Юнайтед“ се получиха неприятни резултати, което не се е случвало от доста години. Искам да благодаря за подкрепата от публиката, защото бе страхотна до края на двубоя“, завършва Мойс.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят