Агуеро разкри къде ще играе, след като приключи със Сити

3723
Агуеро разкри къде ще играе, след като приключи със Сити
Снимка: Getty Images/Guliver

Нападателят на Манчестър Сити Серхио Агуеро възнамерява да се върне в родния си клуб Индипендиенте. Това ще се случи през 2019 година.

Агуеро, който се присъедини към английския клуб през 2011 година, през август 2014-а подписа нов петгодишен контракт с "гражданите", но не възнамерява повече да преподписва с клуба, въпреки че имаше разговори за продължаването му с един сезон.

Джани Инфантино е новият президент на ФИФА

Джани Инфантино бе избран за нов президент на ФИФА на днешния извънреден изборен конгрес на световната футболна централа, съобщава БГНЕ...

"През последните няколко месеца много се говори за нов контракт, но аз не обръщам внимание на това. Аз категорично реших, че когато моят контракт изтече, ще отида в Индипендиенте", заяви Агуеро пред радио "Independient en la Uno".

"В клуба винаги са се отнасяли отлично към мен и винаги са казвали, че ще разгледат възможността за мой трансфер, ако има предложения. Но в какъв европейски клуб да отида? Не, когато свърши моят контракт с "гражданите", ще играя за Индепендиенте. Направо от Манчестър в Авелянеда", сподели звездата.

"Не искам да се прибирам вкъщи, когато ще бъда твърде стар. Ще се върна в клуба на моето сърце, когато съм на 31", завърши Агуеро.

В състава на Индепендиенте нападателят стана най-младия играч, дебютирал в аржентинското първенство. Той направи това на 15 г. и 35 дни, подобрявайки рекорда на Диего Марадона (15 г. и 355 дни). Няколко дни преди осемнадесетия си рожден ден Агуеро премина в Атлетико (Мадрид).

Юве и Байерн не успяха да се победят, "Старата госпожа" навакса 2 гола

Ювентус и Байерн Мюнхен не успяха да се победят в един от най-чаканите осминафинали в Шампионска лига. Двата тима завършиха наравно 2...

Още футболни новини четете в Sportlive.bg

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com