Анчелоти: Трите испански клуба говорят за силата на Примера дивисион

7834
Анчелоти: Трите испански клуба говорят за силата на Примера дивисион
Снимка: Getty Images/Guliver

Треньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти похвали звездата на тима Кристиано Роналдо за представянето му в реванша от Шампионската лига срещу Шалке (3:1). Италианецът съжалява за контузията на младия Хесе и сподели, че отборът е готов за дербито среу Барселона.

"Нямах никакво съмнение дали да играе Кристиано. Той се чуства много добре, физиката му е перфектна и винаги е на терена. Нямахме късмет с контузията на Хесе, но това е футбола. Той ще ни липсва, защото прави страхотен сезон. Класирахме се категорично на четвъртфиналите, където ще бъде много трудно. Остават най-добрите отбори в Европа. Там ще има и три испански клуба, което говори за силата на Примера дивисион", заяви Анчелоти.

Треньорът на Шалке Йенс Келер сподели,че отборът му се е представил много по-добре от първата среща срещу Реал (1:6) и похвали играчите си въпреки загубата в реванша на "Бернабеу".

"Представихме се добре и смятам, че запазихме честта си. Отборът ни се реабилитира за тежката загуба в Гелзенкирхен. Довлен съм от борбеността и агресията, но не се получи добър резултат за нас. Роналдо още един път показа, че е изключителен играч. Реал и Байерн са най-силните отбори в турнира, но мисля, че германският тим има предимство", заяви Келер.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com