Арсенал и Ювентус в надпревара за нападател на Реал Мадрид

18318
Арсенал и Ювентус в надпревара за нападател на Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

„Ювентус“ ще срещне конкуренция в надпреварата за подписа на Алваро Мората от „Реал Мадрид“, като дори се споменава и за интерес от „Тотнъм“.

Нападателят на „белия балет“ е бил в стартовия състав само един път през сезона. Ето защо има много европейски грандове, които са радостни от факта, че е резерва и искат да му предложат повече игрово време в своите редици.

Венгер отново ще се опита да привлече Клемент Грение

Венгер се опитва от дълго време да привлече младият френски национал на „Емирейтс“, като това изглеждаше възможно през лято...

Изборът на Карло Анчелоти в лицето на Карим Бензема за титуляр в нападението на „кралския клуб“ отдалечава все повече Мората от шанса за игра на „Сантяго Бернабеу“ и за доказване пред треньорския щаб и феновете.

„Старата госпожа“ търси подкрепа за атакуващото дуо Карлос Тевес и Фернандо Йоренте, като според италианския calcionews24 ръководството е „хвърлило око“ на Мората. „Ювентус“ иска да продаде Мирко Вучинич, чието име се свързва с преминаване в „Арсенал“ и са си харесали още Марио Манджукич от „Байерн Мюнхен“, а Мората просто им се явява по-евтина опция.

От своя страна „Реал Мадрид“ настоява да задържи Мората на „Сантяго Бернабеу“, но испанската преса предполага, че те ще го продадат най-късно до лятото, когато ще търсят подписа на нов нападател.

Арсен Венгер пък има нужда от нов нападател, като се припомня и провала на преговорите за Луис Суарес, а сред целите им са Вучинич и евентуално Мората.

Ако не се плати на Родригес ще отиде в Лудогорец

Играчите на "Левски" не са получавали възнаграждения от два месеца. Ето защо е напълно възможно до дни Гари Родригес да приеме офертата...

„Тотнъм“ също се спряга за участник в надпреварата за подписа на 21-годишния Мората, като част от сделката с Гарет Бейл през лятото, но тогава „Реал“ отказа да продаде своя състезател.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят