Бейл недоумява защо бе сменен

15042
Снимки: Getty Images/Guliver

Трансферът на Гарет Бейл в „Реал Мадрид” бе рекорден за всикчи времена, 85 млн. паунда, като ако не космическата сума, то космическите контузии на уелсеца предизвикаха доста полемики. Макар да има едва девет мача за „белия балет”, след преминаването му на „Бернабеу”, той вече търпи критики и част от тях бяха за вчерашния двубой с „Ювентус”. Явно от него се очаква да щракне с пръсти и топката да премине отвъд гол-линията на противника.

Бейл бе оставен да си се чуди, защо Анчелоти го смени 14 минути, след като отбеляза гол на „Ювентус”. Коментарът му пред “Sky Sport” след мача бе: „ Не съм сигурен каква е причината за изкарването ми от игра, но явно е треньорско решение и аз трябва да правя най-доброто за тима. Изиграх три мача само за седмица, като все още влизам във форма. Винаги е приятно като бележиш, в Италия бе доста трудно и мисля, че точката не е толкова лош резултат. Дойдохме за победа, но си тръгнахме с равенство, като в следващите мачове пак ще търсим трите точки”.

Касияс би рекорд на Раул

След снощното си участие в реванша срещу „Ювентус” в Шампионска лига, Икер Касияс записа своя 133-ти мач в най-престижния е...

До момента Бейл само два пъти е играл пълни 90 минути – срещу „Севиля” и „Райо Валекяно” в първенството, записвайки едва два гола и четири асистенции.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят