Бекъм: Исках да приключа кариерата си в Манчестър

15594

38-годишният Дейвид Бекъм сподели в радио шоу, че винаги е искал да завърши кариерата си на „Олд Трафърд“. Любимият му гол пък бил далечният му шут срещу „Уимбълдън“ през 1996г.

По думите му нито престоят в „Реал Мадрид“, нито изявите му в „Милан“, „Л.А. Галакси“, както и краткия му завършек с активния футбол в „ПСЖ“ през тази година, са били толкова хубави, колкото времето на играта му за „червените дяволи“.

Бекъм иска Брад Пит да го претвори във филм

Дейвид Бекъм иска Брад Пит да го претвори във филм за живота му. Бекъм е фен на 49-годишния Брад Бит и смята, че ако някога бъде напра...

В сутрешното радио шоу на Absolute Radio, на въпрос на Кристиан О‘Конъл относно мечтите му в професионално отношение като тийнейджър, Бекъм отговаря така: „Никога не съм предполагал какво ще направя в следващите години и на какви места ще играя. Сигурно ако не бях постигнал такива успехи, щях да съм разочарован от себе си, защото винаги си поставям все по-големи цели. Когато обаче бях на 17 години, всичко, което исках е да остана в „Юнайтед“ завинаги, което няма нищо общо с престоя ми в другите европейски грандове“.

Бекъм си спомня също за Ерик Кантона и колосалния си шут от средата на игрището срещу „Уимбълдън“ през 1996г., като за последвалия гол се говори с години.

Любимият ми гол е този срещу „Уимбълдън“, знаете, всички говореха за това и за историята около него. Да отбележиш обаче по този начин... споменах го във филма и в книгата си – беше много важно за мен и за кариерата ми, но аз бях по-впечатлен от факта, че след попадението Ерик Кантона се приближи и каза: „Добро попадение“.  Ерик беше мълчалив човек и се изказваше с няколко думи. Когато искаше да ти каже нещо, то ти бе ясно, че ще е важно. Да чуеш обаче нещо подобно от Кантона си беше много, защото за юношите той бе като герой – виждахме го всеки ден и за всички нас бе герой“, споделя Бекъм.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят