Брад Фрийдъл: Всички бяхме зад Вилаш-Боаш

8161
Брад Фрийдъл: Всички бяхме зад Вилаш-Боаш
Снимка: Getty Images/Guliver

Стражът на „Тотнъм“ настоява, че в съблекалнята момчетата са били в подкрепа на Андре Вилаш-Боаш. Португалецът бе уволнен в понеделник, след като ден по-рано отборът му бе разбит от „Ливърпул“ с 5:0 на собствения им стадион. Според информация в медиите футболистите нямали вече доверие на треньора си.

Американският страж на "шпорите", Брад Фрийдъл, обаче опроверга тези твърдения в телевизионно спортно шоу. Според него целият отбор е бил на страната на Вилаш-Боаш.

Близки до Вилаш-Боаш: Той напусна, а не бе уволнен

В такава ситуация се появяват твърдения и от двете страни относно развоя на събитията. Вчера ръководството на "Тотнъм" публикува изявле...

„Мисля, че всички мои колеги желаеха нещаат да се обърнат в полза на Андре. От деня когато той дойде в клуба, комуникацията му с играчите бе отлична и не мисля, че някой остана доволен от неговото напускане.

Трябва да продължим да поддържаме духа в отбора и да знаем, че имаме много качествени футболисти в тима. Сигурен съм, че ръководството на клуба ще доведе много добър треньор, на който целият отбор отново ще има доверие, защото в крайна сметка ние сме наети и защитаваме интересите на клуба, а не на треньора“, коментира Фрийдъл.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят