Цървена звезда победи Партизан

22141

Отборът на "Цървена звезда" победи шампиона и лидер във временното класиране "Партизан" с 1:0 в голямото дерби на Белград и на сръбския футбол, предаде БТА.

Отборът на Цървена звезда доминираше в двубоя. Тимът стигна до успеха благодарение на автогол на защитника на "Партизан" Милан Обрадович, който в 18-тата минута с глава преодоля собствения си вратар.

Иван Иванов официално премина в Базел

Българският национал Иван Иванов вече е играч на швейцарския "Базел". Трансферът официално беше потвърден от новия клуб на известния с ...

Двубоят очаквано беше съпътстван от различни инциденти. В началото на второто полувреме привърженици на "Партизан" хвърлиха сигнални ракети към пистата, използваха различни запалими предмети и предизвикаха огромен пожар. Заради дима съдията Милорад Мазич прекрати мача за 10 минути. На стадиона имаше над 40 хиляди зрители. Две пожарни коли успяха първо да потушат пламъците.

Още преди пожара феновете на "Партизан" предизвикаха безредици на трибуните, като започнаха да се замерят с факли помежду си.

Въпреки загубата, "Партизан" остава лидер в класирането с 21 точки от 11 мача, само на точка пред "Цървена звезда" и "Войводина".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят