Лео Меси и Антонела си казаха заветното "Да" (Снимки)

8081
Лео Меси и Антонела си казаха заветното "Да" (Снимки)
Снимка: Gulliver/GettyImages

"Сватбата на века" между Леонел Меси и детската му любов Антонела Рокуцо събра футболни звезди и много други знаменитости в петък вечер. В третия по големина град в Аржентина бяха част от звездите от футболния отбор на Барселона, сред които са Неймар и Луис Суарес, а също така и известни личности като певицата Шакира, която е половинка на съотборника на Меси Жерар Пике.

Прекрасната булка бе в рокля на испанската дизайнерка Роса Класа, известна с изключително нежните си, деликатни и женствени сватбени одежди. Аржентинските медии не пропуснаха да отбележат, че родителите на Меси и съпругата му са в обтегнати отношения, но всички разногласия останаха на заден план по време на стилното тържество.

Как Меси на косъм не попаднал в Реал Мадрид

Звездата на Барселона Лионел Меси можеше да не играе в каталунския клуб, а за големия му съперник Реал Мадрид. Това разкри футболният а...

Асът на Барса и спътницата му в живота Антонела Рокуцо са планирали две сватбени церемонии за тази година, като първата ще бе катедралата на родния град на двамата - Росарио.

Няколко седмици по-късно ще има още една церемония, този път в каталунската столица, а тържеството ще се проведе в ресторанта на Хавиер Масчерано. Такова решение двойката е взела, за да не се обидят многобройните им приятели от Испания, които няма да могат да присъстват на първата сватба в Аржентина.

Лео и Антонела се познават, откакто футболният ас е 9-годишно хлапе и живеят заедно от 2008 г. Заедно двамата имат две момчета – Тиаго, който се роди през ноември 2012 г. и Матео, който проплака за първи път през септември 2015 г.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com