Моуриньо: Снощи играчите ми бяха зверове!

8416
Моуриньо: Снощи играчите ми бяха зверове!

Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо похвали футболистите си, след като тимът му се класира за полуфиналите в турнира Шампионска лига. "Сините" от Лондон победиха Пари Сен Жермен с 2:0. След мача в интервю пред сайта на УЕФА Моуриньо заяви, че играчите му са водили битка на терена като зверове и дори отборът да не е успял да се класира, той е щял да бъде горд с футболистите си. Португалският специалист е останал много доволен, че играчите му перфектно са спазвали тактическата дисциплина от първата до последната минута на реванша. Специалния призна, че и късметът е помогнал на тима му да стигне до нужния резултат.

Моуриньо добави, че успехът е впечатляващ, но очакван и не е изненадващо, че Челси ще играе на полуфинал в най-престижния клубен турнир в света. Играчите са приели спокойно успеха, тъй като осъзнават, че им предстои още много работа. Според специалиста четиримата в отбрана са се представили брилянтно, а полузащитниците са свършили зверска работа. От всички свои футболисти, играли вчера, Моуриньо специално изтъкна представянето на Давид Луис, който според него е бил "истинско чудовище на терена".

Демба Ба: Завинаги ще запомня този гол

Моята работа е да вкарвам голове, въпреки че през сезона рядко получавах шанс да си върша работата. Нормално е да съм във възторг, всич...

Португалецът каза още, че сред четвъртфиналистите на турнира са осем фантастични тима, а напред трябва да продължат само четири от тях, така че е очаквал всичко да се случи. Моуриньо заяви, че няма претенции за това кой да е следващият съперник на тима му на полуфинала. Той беше категоричен, че за Челси ще бъде огромно удоволствие да играе срещу Реал, Барселона, Атлетико, Байерн или Манчестър Юнайтед.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com