Нападение над Джерард

14501
Нападение над Джерард
Снимка: Getty Images/Guliver

Капитанът на „Ливърпул“ и националния отбор на Англия, Стивън Джерард, бе нападнат близо до дома си. Той излизал от личния си автомобил, за да си купи нещо от магазин до дома си, който споделя с жена си Алекс и двете си деца, когато непознат мъж го атакувал.

След като понатупал и ругал легендата на „Ливърпул“, мъжът си плюл на петите. Според Sunday Mirror, атаката представлява опасност за Джерард и семейството му, а самото деяние е станало преди време, но било пазено в тайна.

Стивън Джерард напуска националния отбор на Англия

Брендън Роджърс изказа мнение, че очаква Джерард да напусне националния отбор на Англия през следващата година. Ветеранът на „Лив...

Малко след случката била арестувана жена, бивш полицейски служител, която била уволнена по-рано тази година. Тя била арестувана и разпитвана, а камерите, които са я записали, са хванали и случката с Джерард. Полицията е задържала жената, заради хулигански прояви на обществено място, но отказва да даде повече подробности.

Полицията все още издирва мъжа, който нападнал Джерард през август. Това не е първият случай на посегателство над Стивън Джерард. През септември мъж отново го напада, при това на тренировъчната площадка на „Ливърпул“, заедно със семейството му, но много бързо се изпарява с викове: „Ще убия и теб, и децата ти“.

През 2007г. пък крадец влиза в дома на футболиста, където са били жена му и двете му деца, които спели на горния етаж, докато Джерард играел за „Ливърпул“ в редовен мач. Крадецът успял да задигне каквото си е бил набелязал.

През 2001г. Джерард бил, меко казано „тормозен“, от някакъв луд гангстер, който се опитал да го простреля в краката и го преследвал с автомобила си до дома на Стивън, докато футболистът се връщал от тренировка.

Брендън Роджърс в защита на Джерард

Мениджърът на „Ливърпул” отговори на нападките от страна на Сър Алекс Фъргюсън, който критикува и Стивън Джерард в новата с...

Има даже непотвърдена информация, че през 2004г. трансфер на Джерард в посока „Челси“ бил преустановен след заплахи от престъпни групировки от Ливърпул.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят