Представиха официално новия треньор на Бербатов

7821
Представиха официално новия треньор на Бербатов
Снимка: Getty Images/Guliver

Димитър Бербатов официално ще има нов треньор в Монако. Португалецът Леонардо Жардим подписа договор за две години с френския тим.

Контрактът на Жардим след срока 2014-16 може да бъде продължен с още една година.  Жардим официално влиза в длъжност от 30-ти юни.

Фалкао успокои феновете на Монако

Колумбийският нападател Радамел Фалкао ще остане в отбора на Монако и през следващия сезон, съобщава L'Equipe. Според информацията зар...

"Много съм щастлив, че ще работя в клуб като Монако. Мислих много, преди да приема, и смятам, че заедно ще свършим отлична работа. Монако разполага с много класни футболисти, има и много талантливи млади играчи. Ще направя всичко възможно, за да вървим напред. Първото е да науча френски - с това вече съм се заел. Взимам уроци от няколко дни, въпрос на уважение е," заяви Жардим.

"Това е треньор, постигал отлични резултати навсякъде, където е работил. Мотивиран за работа, и част от новото поколение треньори. Динамика, амбиции, има всичко, което искаме ние. Той отговаря точно на търсения от нас профил. Мисля, че скоро всички ще се убедят, че Леонардо Жардим е човекът, който ни е нужен, за да изпълним проекта си. Очакваме с нетърпение да започнем съвместната си работа," от своя страна добави при представянето вицепрезидентът на Монако Вадим Василиев.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com