ПСВ е в криза и се нуждае от задължителна победа

13721
Снимки: Getty Images/Guliver

Капитанът на "ПСВ Айндховен", Стейн Шаарс, заяви, че отборът му е в много дълбока криза. В момента холандците са на 8-мо място в родното им първенство, а в Лига Европа заемат 2-ра позиция със 7т. актив след лидера "Лудогорец", който има 10т. Именно в двубоя в четвъртък, на стадион "Васил Левски", холандците се надяват да вземат победа и да поставят началото на възход.

Вчера стана ясно, че Станислав Манолев ще играе в първия състав на "ПСВ" за този много важен двубой. Предвид метеорологичните условия със сигурност играта ще върви много трудно и за двата отбора. При равен резултат или дори победа за "разградчани", нашият представител в европейските турнири ще си подсигури първата позиция, което е много важно за жребия към фазата на елиминациите.

Манолев: Лудогорец може да ни прегази и в София

Нашият национал смята, че "ПСВ Айндховен" може доста да се затрудни срещу "Лудогорец" в четвъртък предвид кризата, в която е изпаднал. ...

Според Шаарс победата за отбора му е наложителна и задължителна ако въобще искат да направят нещо през този сезон и да добият някакво самочувствие. Ако загубят, а "Черноморец Одеса" победи "Динамо Загреб", то отпадането на "ПСВ" и от тази надпревара ще е почти сигурно, както и тоталния психически крах на целия отбор. Станислав Манолев пък заяви през последните дни, че през зимния трансферен прозорец ще напусне редиците на холандския тим.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят