Рибери: Стегнахме се и си заслужихме място на Мондиал 2014

8785
Рибери: Стегнахме се и си заслужихме място на Мондиал 2014
Снимка: Getty Images/Guliver

Звездата на Франция Франк Рибери е на мнение, че неговите съотборници са показали характер в реванша с Украйна, спечелена с 3:0.

"Петлите" бяха загубили първия двубой с 0:2, но въпреки това успяха да се класират на Световното първенство в Бразилия, след класически успех на реванша. "Това е нещо красиво, невероятно! Ние направихме нещо невероятно. Феновете бяха с нас и това ни помогна. Преживяхме толкова трудни моменти, но сега всичко е наред", заяви Рибери.

"Мина доста време, откакто бях виждал за последно толкова много подкрепа на "Стад дьо Франс". Получихме хубав шамар в Украйна, който ни събуди и ни накара да направим нещо велико. Всички в отбора са много щастливи. Беше много трудно, но играхме със сърце и успяхме", добави още звездата на Байерн Мюнхен, цитиран от БГНЕС.

След загубата в първия двубой, спортните медии във Франция разпънаха на кръст отбора и треньора Дешан. Бяха изложени какви ли не доводи и ретроспекции за легендарната за нас среща с Емо Костадинов и компания през 1993г. В крайна сметка обаче, Рибери и съотборниците му показаха завиден характер и обърнаха с главата надолу надеждите и представите на Украйна, както и опровергаха медиите в родната си държава.

Ванеса Паради носи нещастие на французите

Известната френска певица носи нещастие на сънародниците си от френския национален отбор. След като спортните медии във Франция разкрит...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят