Стоичков: Субисарета и Бартоломеу трябва веднага да напуснат Барселона

10225
Стоичков: Субисарета и Бартоломеу трябва веднага да напуснат Барселона
Снимка: БГНЕС

Най-успелият български футболист Христо Стоичков нямаше как да сдържи огорчението си от драматично загубената титла на любимия му Барселона. Камата бе много критичен към президента на каталунците Бартоломеу, както и спортния директор Субисарета. За изненада Ицо успя да честити и титлата на Атлетико (Мадрид)

"Мъчно ми е естествено, че Барселона не успя да стане шампион.Гледах мача, зарадвах се на гола на Алексис Санчес. Напомни ми за моите попадения. Но дойде и жестоката истина. Посредствени хора постепенно превърнаха една страхотна Барса в посредствен отбор. Трябва на секундата да си тръгнат спортният директор Субисарета и президентът Бартоломеу. Няма идеи, няма критерии за развитието на клуба. Познавам Суби отдавна - още когато играехме заедно, той не беше наясно какво по принцип е нужно на Барса. Вижда се, че и сега е така". - заяви Стоичков пред „Труд".

Стоичков взриви Туитър с гавра с Реал

Христо Стоичков избра социалната мрежа Туитър, за да изрази задоволството си от загубата на Реал (Мадрид) с 0:2 от Селта. Поражението с...

"Поздравявам Атлетико за целия сезон. Изиграха голям последен мач. Отборът успя да се вдигне от 0:1. През годината Атлетико бе най-постоянният отбор в Примера. Разликата между Барса и "Атлетико" беше в смените. Излизат най-добрите на мадридчани, влизат еднакво добри заместници. На "Камп Ноу" живурка шуробаджанащината. Затова се стигна дотук. Титлата беше загубена много по-рано от последния мач. Атлетико има големи шансове и във финала на Шампионската лига. Надявам се, че ще победи Реал. Цял сезон Атлетико показва, че е израснал да бъде равен с най-големите. Изпревари Барса, сега е време да покаже още веднъж силата си и на Реал." - допълни още Камата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com